jom click!!

Wednesday, October 15, 2008

~Baby Stuff~

Sungguh excited untuk menjadi mummy & daddy untuk kali pertama. =) dengan itu aku nak kenangan dan perasaan excited ni diabadikan supaya pada masa hadapan bila Zara da besar, Zara akan tau betapa bahagianya perasaan mummy ngan daddy menanti kehadiran Zara. =)
Kat atasni antara persediaan untuk kehadiran baby zara. Daddy blikan zara special treasure box color merah untuk letak semua barang2 baby zara. Then, mummy touchupkan plak ngan teddy bears kecik kat depan box ni, supaya nampak lebih gurly.. =) Kat atas ni jugak antara colection baju2 baby zara... most of barang barang baby zara semuanya 'pink color'... coz i LOVE pink.. hehe.. i bet my baby will love pink too... =)

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥