jom click!!

Wednesday, October 29, 2008

Open House Aunty Ida


Date: 25 October 2008 (Saturday)
Vanue: Bukit Jelutung, Shah Alam
Time: 4.00 pm


Sabtu lepas, aku, hubby ngan family g open house aunty ida... our parents long lost friends...
kire kire geng2 contractor abah ngan mama mase kat kuantan dulu... but now aunty ida bukan lagi contractor, tapi dah jadi supplier spare part jet and she even bought four private jet for her own... wahh..melimpah nya rezeki dia.. (kagum aku!)
tu la orang tua2 cakap tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia tak siapa yang tau...
tapi satu yg aku respect ngan aunty ida, dari kitorang kecik lagi dier dah ada 4 ke 3 orang anak angkat, yang dia jaga sampai besar, and now walaupon da jadi Dato' and business woman yang berjaya, dier ttp amik 3 orang baby lagi jadi anak angkat dia... sbb tu la agaknya rezeki dia tak pernah putus.. plus... aunty ida mmg seorang yang gigih yang tak pernah kenal erti putus asa.. sbb tu la dia boleh berjaya....

ok.. cut it off... back to cerita asal... well.. kitorang satu family g open house aunty ida, sbb sememangnya ari sabtu lepas x de ape2 activity plus mmg da lame sgt x jumpe aunty ida n family.. mase kecik2 slalu g holiday sesame... g pulau2.. g thailand, burma, indon... etc...
so makan2... lepak2... da kenyang balik.... hehehehe..

esoknya pulak, aunty ida ngan family dia, and uncle zuki & family( geng contractor kuantan gak) datang dinner kat umah parents aku.... diorang punya borak sampai la kol 1 lebih am!!... punya la tak hingat berborak, sampai anak2 dia sume da tertido.. huhuhu...

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥