jom click!!

Friday, October 17, 2008

Our Last b'day bash... how its gonna be after this?

My last birthday (05/01/2008), hubby last birthday (30/10/2007)... Our last birthday bash!.. Mine was held kat LAUNDRY, damansara... and hubby kat Rum Jungle. geee... how great memories it is.... thank you FRIENDS!! =D

Well... birthday hubby just rite around de corner.. dis coming October 30th... camner ekk.. takan nk buat party cam dulu lagik.. preggy mummy mane bleh kene asap banyak2.. mane bleh masuk club! lagu kuat giler.. cian kat baby mummy dlm perut nanti asik terkejut je.. pasang home theater kat umah kuat sket pun asik terkejut2.. nikan plak denga lagu dlm club??... sooo.. nampak gayanya.. tahun ni....x de PARTY la sayang... =p.. hehehe cian dier.. hmmm.. tgk la, ape yg kite bleh gantikan k..

Yang pastinya.... lepas ni dah x bleh sesuke mcm tahun lepas.. clubbing sampai x yah pikir nk balik kol bape.. lepas ni kalau nak kua malam, kene pikir dulu, mane nk pegi? tempat tu bleh bawak baby ke? kalau tinggalkan baby ngan maid kat umah mama, kol bape nk balik? baby ok ke kat umah tu? nangis ke dier? ... itula tanggungjawab yg perlu dipikul bila dah bergelar mummy & daddy nanti.... dah x boleh nk enjoy macam dulu lagi... "baby zara will & must be our top priority!"

What ever it is... our baby is more important than our social life... mummy ngan daddy will do anything for you my dear... no more parties? no more clubbing? who cares!! huhu.. as long as mummy ada si jantung hati mummy ni... you're more than everything darling...you are my HEARTBEAT!.. you will always be our sunshine!! there's no words can describe how much we love you BABY ZARA... mwahhh

2 comments:

-LaDy rAzOr- said...

aunty nofa pun love baby zara gak...
muahhkkssssss... =d
ekekee.....

Mea Myra said...

hehe... *baby zara pon love aunty nofa* (baby zara yg cakap) ... hehehe... mwahh aunty nofa!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥