jom click!!

Monday, September 14, 2009

Aktiviti Hujung Minggu, seminggu sebelum raya.





Mommy, hubby n zara keluar shopping lagi!.. ni minggu last ni shopping sbb next sunday da raya =) tanya tokba ari ape nk balik kampung, tokba ckp ari khamis.. duhh!! cepatnya.. so rasanya tokba balik dulu la kot ngan oma, kitorang balik kemudian, hari sabtu pagi ke.. atau jumaat.. ari sabtu tu mesti da sibuk2 kat rumah tuknyang.. yg perempuan sibuk menyanyam ketuap n kemas2 rumah, yg lelakinya pulak sibuk membakar lemang.. hehe begitulah aktiviti sehari sebelum raya kat umah toknyang. thn ni second raya dengan hubby n first raya dengan zara. Last year beraya dimelaka rumah In law.. dan sambutannye a bit different dgn beraya kt kg toknyang kat pahang.. hehe sgt meriah oke!!.. tak sabar nk tgk en hubby membakar lemang.. kekeke setahu mommy daddy tak penah bakar lemang.. so this year first time la nk try sume tu .. =) soooo di sebabkan raya kian tiba, kami anak beranak ke MINES, jalan2 sambil membeli apa yg cantik dimata, semuanya da cukup sebenarnya , tapi tau la bila dah nampak cantik tu, laju je tangan ni.. =p.. sorry daddy!.. can't help it!!.. semalam satu hari operasi rumah.. hehe tdokan zara pastu mommy n daddy mengemas tahap max punya!.. haha rumah pun dah berwajah baru, best je mata memandang.. siap alih2 kan barang2 sume.. best!! thanks daddy!..

2 comments:

mamamiera said...

sy0pping sakan m0mmy zara nih.. ekceli,zai suke neng0k pic m0mmy zara pkai tudung.. very anggun u.. zai kal0 pkai tudung instant ni x bleh nak smart cam myra tau.. bile pkai tu misti rase cam ind0n jek..
tp laki zai ckp, kal0 nmpk cam ind0n,maknenye ind0n tu yg nmpk zai zai.. ;(

Mea Myra said...

huhu zai tau tak, memule myra pun tanak pakai, tp after tgk a few frens pakai n my mom pon asik bertukar2 tudung je, corak mcm2.. cantik2 n fancy2.. tetibe terase nk pakai n its so simple.. easy to put on.. so kalau baby tarik2 takde la mengelabah nk cr cermin.. hehe indon cantik2 ape.. =)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥