jom click!!

Wednesday, September 2, 2009

Bali.... Birthday Holiday.


Hubby's birthday just around de corner..mcm thn2 sudah.. setiap kali bday akan adalah private party kt club but this yr baby zara dah ade, sooOOooo mcm sgt x sesuai..and... mommy da pakai tudung!.. no more club ok myra! hehehe.. borak punya borak ngan hubby.. last last hubby ckp.. "rasa mcm nk celabrate my birthday kat BALI lah.. lagipun dah lama x pergi sana.. so, what say you?"
hmm.. not bad.. mmg dah lama pun x pergi sana.. so y not??? H1N1? insyaAllah x de pape kot.. tgk my fren ulang alik jakarta ok je. hehe ape2 pun ingat nk consult ngan PAED zara b4 leaving..

anyone nak join skali???

17 comments:

mama tisya said...

wah best nye nk p bali..zara jln2 jauh la pasni ye...bestnye..bila tisya nk smp sana ni...hehehehehe

liana said...

wah sonotnya...g bali..b4 raya ker after raya?nak itut...tp xder dlm plan la coz hubby slalu bz...huhuu

Norry said...

Myra sangat cantekkkk pakai tudung

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

cam best je,nak ikot???hehhe bila leaving a jet plane?aiseh

Gieyana said...

wooww weee..bestnyer...hmmm..myb kita pon plan nk p gak nih!:)

Reflisia said...

ala..myra terlambat skit jer plan dari masz..
masz n sang suami baru jer booking ticket to bandung for our anniv. kalu tak bleh pg skali ke BALI...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

bestnya dapat pi bali...me nak itot tapi bz keje....nak pi baling, kedah pun lum tentu dapat....ekeke...cuma dalam kepala memang dah plan nak pi redang jek nih...

muahaha tambah sakit jiwa la mak imran kalau tengok pasangan bahagia ni nak pi cuti2 Indonesia nih...kan myra kan..btw u memang nampak sweet bila bertudung....

mama zharfan said...

happy holiday!! i pun nak pegi bali bln december nanti...since u pergi lagi awal, bolehlah i tanya u yer apa2 psl bali ;)

Huda said...

best gak g bali..hanimun skali :)
stay area legian or jimbaran leh mkn sifud :)

-LaDy rAzOr- said...

wah...bestnyer vacation!
nak itottttttt...!
best giler sana kan???


p/s: leh pesan jeans Levis satu...
eekekkekeeeeeee...........

juliana said...

bestnyer myra...jue pn dah lama tak pegi holiday..huhuhu...nanti amik gambar banyak2 yer...pastu letak dlm blog..mesti baby zara suker leh g holiday..

aisyahumaira said...

seronoknye...

hehe..tumpg doa..

semoga slmt semua!

hakuko said...

ya la mommy..better jab the vaccine prior leaving kan.. consult paed dulu la..

Intan said...

Aunty!!!! Arissa ak itut zara p Bali leh tak....syyhhhh jangan bgtau ibu ye aunty :)

Zetty84 said...

wah...bestnyer nak g Bali...
hikhik...jgn2 nanti zara dpt adik baru pulak...
hihi...syaza n syifaa pun nak itut zara gak... ;p

Mea Myra said...

mama tisya- hehe zara baru first time nk jenjalan tmpt org.. =) mommy mase kecik dulu pun start jalan tempat org umo setahun.. kire zara lagi advance la ni dr mommy.. hehehe

liana- myra pegi after raya dear.

norry- kekeke maceh darling!

steph- jom! hehehe leaving on 30th oct
smalam 2 moms nk join pegi bali skali.. masing2 ade daughter lebih kurang je baya zara.. =)

masz- hehe xpe lenkali kite p same2 plak =) bulan 3 nk join skali? myra nk p bandung ngan kawan2 ejan

mamaDamia- p redang pon best ape.. myra dah keliling pulau kt mesia sbb family myra kaki snorkling n diving.. redang best! cantik!. haha makImran? lantak ler dier.. dah berkubur agaknye! n maceh for the compliment! hehe mwah

nofa- boley jork!

hakuk- yes dear.. =)

Arissa- ok ok kak Arissa boleh.. kak Arissa ikot zara dendiam ek..hehehe

zetty- hahaha lambat lagi la zara nk ade adik dear, zara dulu kua ikot tingkap, so doc ckp 2/3 yrs br bley ada baby balik.. hehehe tunggu zara besa sket =p

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

30th oct 1st bday ryan.lol.babe,nnti u drop numb u kat facebook i k.

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥