jom click!!

Monday, September 14, 2009

Berbuka di rumah SIL





last saturday, me, daddy n zara berbuka dirumah SIL di shah alam. =) zara la yg paling happy bleh main2 ngan cousin dia.. hehe abis semua toys cousin dia zara selerakan.. hahaha cian achk kene kemas balik.. ape la zara wat sepah toys!.. kami dijamu dgn nasi beriani dan rojak.. huhu daddy la paling suka!! licin rojak daddy kerjakan.. =) thanks kak Liza!!

8 comments:

liana said...

zara dah nampak besar lah...kuat mkn yer coz dah ada gigi...

zh-ena said...

cutenya zahra pki hair clip

mama uzma said...

dah lama x tgk zara...
rindulah...

makin comel zara skang..
mamam byk2 yee..

Reflisia said...

a ah la..zara dah nampak besar la

mamamiera said...

sukenye tng0k mate zara b0lat n comel sgt2..

Mea Myra said...

liana- huhu ha ah la liana, zara dah makin besar, cepat je lately ni badan naik =)

zh-na - hehe aunty nk try pakai jugak?

mama uzma- hehe maceh aunty.. cyg aunty.. mwh mwh

masz- ha ah la dear.. zara da besha!

mamamiera- hehehe arigato aunty!! =)

whizatie said...

zara dah berisi sikit yerk....comel...tiap ari auntie ikuti perkembangan zara tau....geram sgt2....rasa nak gomol2 jerk zara nih...

Intan said...

Suke sgt tgk mata dia yg bolat itew :) Wah dia mamam byk ye sayang, tu yg cepat naik badan dia...sedap poluk nie myra!

Meh sini cikit aunty nak poluk dia :)

P/s: Nampak dlm gambar zara pakai gelang kaki. Dah jumpe ke yg hilang hari tu or u buy a new one for her?

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥