jom click!!

Sunday, September 6, 2009

Zara's Passport

passport baby dah siap!.. n hubby dah buat online purchase utk MAS airline tickets to BALI.. wuhoo.. hehehe x sabarnya nk g holiday.. dah lama x pegi last pegi masa pregnantkan zara 2 month to Bandung! Jakarta.. n now bleh bawak zara plak jenjalan =) so dat day hubby booked kan utk 4 adults n 2 infants. =) yey zara ade geng nk jenjalan "baby sofea!".. mommy sofea-arynn & hubby ikot skali.. sooOOo.. end of Oct kami smpai ke BALI.. semoga semuanya berjalan lancar.. aminn..

10 comments:

mama tisya said...

wah passport zara dh siap..bestnye die nk jln2

mama zharfan said...

cutenya pic zara dlm passport tu! have a nice trip to Bali yer....Me akan menyusul in December ;) Insya Allah

white rabbit said...

bestnye dapat g jalan2..heheheh...have fun to all of u yekk

Intan said...

Aloo comel nya gambor dia kat passport tu...best lah zara nak jenjalan jauh nie!

rieda96 said...

selamat bercuti ek..

AshAnas said...

slmt berholiday... sy dulu honeymoon kat bali, tp abaikan apa yg sy nk ckp ni tau, sy tobat tanak gi dah... mgkn time tu sy br prgnnt, mabuk teruk tgk mknn kat sana... hehe...
apepun, kena pandai cr restoran halal tau...
bau colok spjg jalan tu yg plg meloyakan
n beware dgn monkeys.... hehe...

mummy_ayu said...

wah..zara nak gie jalan.bestnya!

mrsdjones said...

besnyaa.. dun forget to take lots of picture ;)

mamamiera said...

comey banget zara dlm gambar pasp0rt.. tecik2 dah wat pasport, unt0ng dia dpt jln jauh2..

mummyseri said...

take care ye..msti best dpt jenjalan mkn angin kt sana..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥