jom click!!

Tuesday, September 1, 2009

I LOVE YOU







LOVE of my LIFE

14 comments:

Intan said...

Aunty pon nak "tium" cikit leh tak zara??? He he...one happy family ;)

P/s: Myra, joint lah "Happy Family Contest". Gambor yg ke-3 & 4 tu sesuai banget for that contest dear!

Mea Myra said...

hahaha boleh je aunty.. banyak banyak pon tape =)

hehe okeh.. myra join nanti.. ni tgh pening kepala dok menyusun satu2 gambar baby utk contest arity, naik juling da mata ni.. hehe meh aunty tolong mommy skali boley =p

poshnez said...

Nice pix Myra! I loike ;)

U nyer blog sangat addictive...hehe! Enjoy reading it. Tk cre.
Kisses to adorable Zara...Muacks :*

white rabbit said...

wah best zara kena kishhh kishhh yekk..meh kishh pipi aunty lakkkss..hehe

Intan said...

Susah tul lah nak "borak" ngan myra sbb dah takde shoutbox...hu hu.

Letak je lah balik myra, kalo "minah poyo" tu antor msg, u just "BAN" her IP address....habis citer. Pas tu dia dah tak leh comment dah...he he...pandai2 je soh org ubuh balik ye ;)

Aunty nak tolong mummy cam ne sayang. Kalo dok kerja satu opis, leh lah aunty buat "overtime"...ekeke

azuan said...

keluarga bahgia nie..huhuu

mama tisya said...

amboi bestnye zara dicium oleh mommy & daddy camtu..hah tul ckp intan tu gmbr tu sesuai utk contest happy family...

tisya pn tkde gmbr style gtu ...ehhehehe

ezan said...

cute happy family... :) i likesss....

MaMa ZuRa said...

happy family...suka gambar2 ni

Mummy Wafiq said...

myra..

zara mmg pandai posing..cam model cilik..hehehe..

AISYAH... said...

comel la zara ni..baya anak aunty le.. nt leh kawannn...

~FARAH~ said...

kiut amat la zara...:)
cam nak geget2 je..
salam kenal ye...
jemput ke bloh saya ya...
sudilah me'link2' ye :)

http://myangels-love.blogspot.com/

FaizAmYAirieL said...

so cute this gegirl zara..eeehhee...

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

thanks myra :D

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥