jom click!!

Friday, September 11, 2009

Bila zara jumpa swimming pool

e'eh siape ni eh...
awww.. sexy back! =p
wuhoo.. sexy la syg.. bulan puase nih.. cover cover tummy tuh.. =)


hehe mama tisya ada ckp pasal swimming pool dkt last entry... so mommy pun teringat, betul la dah lame x main ngan zara dlm pool...so ptg smalam balik awal dah x tau nk buat ape, tros tuka kan zara ngan baju mandi dia.. haha memula nk pakai kan yg 2 piece pastu zara plak sibuk tarik2 rimas agaknya banyak tali2. so tukakan ngan yg simple je.. hehe pastu **kedebush***.. wahh seronok anak mommy main air, ye la dah 2 bulan kot mommy x bg sesiape bawak zara masuk swimming pool sbb dia asik flu je.. so kalau berendam.. bertambah tabah la flu nye.. sonok sakan anak mommy main.. lepas mandi, mamam pastu tdo.. hehehe dengan nyenyaknye =)

6 comments:

nur rabiatul adawiyyah said...

wah..bestnye dier berenang..dah lame sangat tak bawak maisarah berenang..

mama tisya said...

bdk2 mmg suka swim2...amboi zara sexy ye...hah kalo yg ada tali2 mmg sure di tarik2...ehhehhe..tisya pn suka pool..asal nmpk tmpt ada air je die akn sebut 'andi' means mandi :-)

hushuss said...

seksinya zara...heheh..she looks so adroable myra!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

weee sexy nye,ryan meleleh air liur tgk ;p

Ms AiReEn MoHd said...

hey ur baby ni sgt la cute tau...i loike to see ur baby....wish get one like this....zara chumel...

Intan said...

Alaaa geram nya aunty tgk dia pki swimming suit tu!

Terrer nye dia swim..nanti mintak tulun ajarkan kak arissa ye sayang :)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥