jom click!!

Friday, September 11, 2009

Mommy..baby dah ada gigi =)



zara dah ada 4 gigi atas n 2 gigi bawak.. n suke sgt bite mommy!! zara da bleh bite cookies.. crup.. crup bunyi cookies tu kena gigit.. =).. n yg paling best.. zara da pandai sebut "dedey" (daddy), mama (mommy) and "mamam" (mamam nk makan/minum)... kalau tgk daddy atau mommy baring, mesti zara dtg dekat n kiss kat pp sambil ckp " emmmwahh".. hehehe she loves to do that! kalau kat rumah oma/tokba, kene selalu perhatikan zara sbb zara sukeeee sgt sgt panjat tangga.. dat day tokbah aja zara nk turun camana sruk turunkan kaki dulu sbb biasanya dier main pusing je ikut ske hati.. hehe pampers da la besar dah sure sure jatuh kebelakang kalau xde sesiapa yg jagakan?.. syukur alhamdulillah anak mommy membesar dgn sempurna.. =) aminn

14 comments:

Raja Radiah said...

syukur alhamdulillah..seronok kan tengok anak membesar dengan sempurna....tak sabar nak tengok zara berjalan laju....mesti penat mommy ngan daddy mengejar nanti....

mamalieyna said...

waa sdh 4 gigi zara ya..makin best la dia menggigit2 mummynye..hikhik..bestkan tgk perkembangan baby sehari ke sehari..terasa hidup makin sempurna :)!

nur rabiatul adawiyyah said...

seronok tgk anak kite membesar dengan cepatnye..rase macam baru je lagi lahirkan dier kan...semua ibu2 kat dunia ni mmg menantikan saat2 bahagia begitu:)

mama tisya said...

wah cpt gk zara tumbuh gg...sudah 4 batang ye..tisya dlu riso gk cz dh nk sthn 1 gg pn tkde tp last2 time nk celebrates busday 1year br nmpk putih2...lps tu cpt plak tumbuh yg lain2..tp tkde gg mcm2 die mkn...

MaMa3H said...

salam ziarah...
lepas nie..kena gigit jer lah mama dia...

DeLLa said...

sama mcm aisyah...huih dah tak larat nak kejo...

mamamiera said...

wah.. kjap my 'dotter' ni dah b0sa.. dah ade gg nih tambah2 cun melecunlah ank dara myra nih.. misti ramai nk cubit2 dia..

zh-ena said...

pas nie suka menggigit la nnti..

^^ FASHAH ^^ said...

umiqaseh ada petua nak bagi kat baby zara, klu baby zara nak asah gigit better soh mommy bagi carrot tau..umi qaseh dapat petua ni pun dr nurse kat DSH. selamat membesar zara..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

syukur..nanti leh naik turun tangga ngan 'bf' ryan hakhakhakahak

unlisted_one said...

Salam mommy Zara,..

Congrats kat Zara sbb dah tumbuh gigi,..:)

Intan said...

Emwaahhhh kat zara sayang! Pandai dah dia ye sebut mcm2...jgn lupa tau zara bg mummy "love bite" sikit...ekeke

white rabbit said...

cewah...zara duk tayang gigi sokmo la pasni..hehe

Naz-Segalanya disini said...

zara dah 9bln yer.rikazz 8bln baru kuar gigi bawah..huhuhu

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥