jom click!!

Wednesday, September 9, 2009

Segalanya Untuk Mu



segala galanya untuk anak kesayangan mommy.. Zara Iris Delisha.. sejak dilahirkan, mommy x pernah tinggalkan digi cam ataupun phone.. semua sebab mommy x mau ada tertinggal saat2 manis bersama zara semasa Zara membesar.. dr kecil, zara dah betah dgn camera.. sbb tu sekarang bila mommy say SMILE!! cepat2 zara smile n pandang camera.. hehe godd girl sayang.. mommy buat segalanya untuk zara dan alhamdulillah rezeki zara x pernah putus.. syukur Alhamdulillah... dekat dinding dining kat rumah ada pic sejak zara dilahirkan smpailah sekarang.. hehe penuh dinding rumah ngan gambar zara... we loves you so much little munchkin!.. mwah mwah

7 comments:

zh-ena said...

setiap detik pd ank kita amat la berharga kan..klu blh setiap saat nak dirakam kan ank kita tu kan..

Mrs. Adz said...

bestnye tengok semua pic zara ni..memang cute la..bestkan tengok anak membesar depan mata..saat yang paling indah bagi ibu..

Intan said...

Betul tu myra, mcm lagu "everything I do, I do it for U"...he he. Semua ibu bapa akan cuba buat yg terbaik utk anak masing2 dan mereka mendapat kasih sayang yg cukup byk dr kita :)

Sama cam myra gak, sejak ada anak nie "kamera" is my best prend...ekeke...mana tak nya, nak rakam kan aksi si comel dan yg pasti tak nak terlepas all the special moments with them!

P/s: Aunty pon cayang zara jugak...muah muah!

P/s: Myra, mlm nanti baru intan buat n3 on the "kemenangan" arissa tu ye....tenkiu so much dear :)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

loves it!hey hey budak comel,come beat budak comel lain dlm contest i ;)

liana said...

huhuhu..sayang betul myra kat zara kan..hehehe mestilah kena syg anak yg kite kandungkan n lahirkan kan...myra kena tinggalkan space sket kat dinding tu...nak letak gmbr adik zara plak nanti..hehehe

defina said...

bertuah zara ada mommy yang penyayang. nnt dah besar, mesti zara happy tengok segala perkembangan yg dirakam. be a good girl ye zara :)

Mea Myra said...

zh-na - ye betul kalau boleh x nk miss sesaat pun setiap masa nk recordkan.. hehe labtop myra ni smpai berat giler ngan gambar2 zara..

mrs. adz- yup saast yg paling seronok kadang2 bila ad eprob kat ofis tgk semua gambar zara mase memula lahir trus hilang rasa tension tu =) hehe

Intan- yes intan kalau boleh semua yg terbaik kita nk bg kat anak kita.. sangup bergadai semua..hehe kita berkongsi minta yg sama!! setiap masa nk amik gamba sikecik nih hehe..

p/s: myra da bace entry tuh.. moshi moshi darling!

mommy steph: okie dokie auntie, nanti zara join.

lyana- haha mesti la zayang liana oi.. bukannye senang nk bawak perut ni 9 bulan hehehhe.. erkk space adik zara? kekeke lambat lagi la aunty.. =p tunggu extend rumah pastu wall lagi satu bleh buat tuk adik zara.. hehehe

Defina- yes dear, bila zara besar nnt dia bleh tgk sendiri cemana ommy dia sayangkan dia.. =)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥