jom click!!

Monday, August 31, 2009

My Little TIGER

Photo shoot Session... MY LITTLE TIGER.. =)

15 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hehe comel nye toger ni.btuah tuan empunya tiger ;p

~IZZAH~ said...

waa rimau manja ni... kat mana nak dpt custume comel2 macam ni ye?

Intan said...

Aum aummmmm...kalo "tiger" comel cam nie yg terlepas...aunty volunteer nak tangkap kan ;)

Mea Myra said...

steph- hahaha yezza.. sgt bertuah ok!.. hehe

izzah- sesetengah kedai gambar ade sediakan costume dear =) myra buat ni kt area cheras

Intan- hahahaha aunty tangkap pastu kasi main ngan arissa keh aunty =) hehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comei tiger ni...mau berebut ngan Intan ni nak tangkap "tiger" ni kalau terlepas...orang kalau tiger letak kat zoo...tapi kalau "tiger" comei ni...jawabnya bawak tido sekali pun takpa...hehehe comei...suka giler tengok baby dengan costume2 macam ni

Raja Radiah said...

so cute....

yOkOyOpOyO said...

comelnye la haiiiiiiiii... meh la sini sayang zara, aunty nak gigit.. heheh

Miss Moon said...

so sweet la tiger nih . that day moon ada nak wat photoshoot cam nih kat anak dara moon ...masyaallah menangeh tak hengatttttt .

mamamiera said...

sukenye tengok zara wif her momy n daddy.. geram tng0k.. c0mel jek tiger cilik nih.. blehla kasik cakar2 mul0t 'mak imran' jahat tuh..
kan myra kan..

PaPa&MaMa Kyra said...

hehehe...cam sama je background zara n kyra...

PaPa&MaMa Kyra said...

salam...hehehe cam sama je background zara n kyra...
zara memang cute

mamalieyna said...

hehe..comeinyeee..mana leh dpt costume tiger tu ek..comeeii..

CatlinaFly said...

alahai comelnye sut tiger tu..:) menambahkan kecomelan baby zara ....

mummy_ayu said...

ala comeinya tiger tecik tu..so cute!

Baiti @ Mizz Zizee said...

huhuhu..baru perasan zara sebaya sheena ..huhuh nama sib baik tak sama...on list tuh iris delisha...sib daddy dier letak iris haseena...huhuhuh

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥