jom click!!

Wednesday, August 26, 2009

My little pianist =)


here comes my little pianist!..
to be i guess hehe... well menurut kata cikgu piano ni by age 3 dah boleh signup for a home piano lessons.. =) hurey.. 2 yr plus lagi kene tunggu.. hehehe
well mommy juga plan nk hantar zara to ballet class.. uhh sangat comel!! masa mommy on de way to hari penyusuan susu ibu kat kajang dat day we all singgah breakfast di kajang n ternampak gegirl ni so cute in ballet costumes.. pinkie piknie with mini balerina skirt!.. wuarghhh mommy sgt suke!..tp personality zara x soft cam sofea (yg teserlah keayuannye).. zara hyper baby!. hehe.. zara masuk taekwondo mau la kot!.. haha mau ikot jejak mommy & daddy ek.. then bley kasi kickin aunty yg terlebey suda itu! (wuakakaka.. for those who concern.. sorry ye babe!)

14 comments:

-LaDy rAzOr- said...

wah....ada aunty yg terlebih sudaaaa kah???
ekekekeee.....

Mea Myra said...

hahaha nofa jgn tak tau.. suda wujud itu aunty " terlebey suda" hahhaa.. kan x pasal2 dah dpt tittle!.. grand gitew! =p

Zetty84 said...

hihi...mesti comel kan zara masuk class ballet nanti...!!! erm...dah la bambam...hikhik...

wah...siapakah aunty terlebih sudah itew...??? ;p

IZAN said...

Salamm...
Semakin cute mea dukkat piano yg besar gedabak tuhh! huhuhu
Setuju! mesti cute mute baby gal pakai baju ballet tuh!! best best bestt!!

-DiraDiya- said...

hi myra..
salam kenal..
1st time ni bg comment kt ur blog..
waicehhh.. ala2 nevess gtu..
zara sgt 'cheeky boom' la..
tym dia 'emwahhh'.. tym driving.. now main piano plk..
jelessnyaa.. nk baby girl jgk la cmni..

mummy_ayu said...

hi..salam kenal..sibuk buat entry contest, tak perasan rupanya nama princess kita sama..iris delisha..mine Iris Nur Delisa..yours Zara Iris Delisha..age pun lebih kurang je..

Intan said...

Eh comel aper kalo zara in ballet nye outfit...mesti cute coz dia kan bam-bam :)

Intan dulu pon ada "rasa" gak nak antor arissa masuk kelas ballet nie but my hubby cam tak suke je...hu hu :(

P/s: I think kelas seni pertahanan diri pon kena bg anak2 kita amik lah myra. At least depa tau how to react bila berdepan ngan org2 durjana...he he...bahasa mak aiii!

juliana said...

comeynyer zara main piano..dah ader gaya tu...

Mea Myra said...

zetty- heheh tu la tp x g tanye lagi age brape br b;eh join.. hehe hahaha aunty terlebey suda itu wujud la!.. kekeke

izan - hahah piano tu bleh menenangkan zara kalo tgh nanes.. kekekek myra x sempat amik video yg dier main piano gune jari2 kecik tu je.. kayak pro gitew. hahahha nanti kalo dpt myra uploadkan ek..

dira- hye dira, salam kenal kembali,
haha thanks dear!!.. urs boy ke?
boy or girl samer je la dear. masing2 ade character memasing.. hehe

mummy ayu- ow really. heheh ha ah dekat same dah.. nanti kite coffee2 bg jumpekan dis 2 girls okeh. hehe

intan- hehehe seb baik daddynye zara x banyak complain. memule myra ckp mcm x berape nk suke tp biule dpn mata gegirl tu cute sgt dia pon mcm ok dah. heheh yeh mmg zara dah besar nnt nk aja jugak .. mommy n daddynya dulu blaja taekwondo.. so bleh la ajakan zara jugak. hehe darling bahasa tuh kalo kene ngan orgnye takpe.. kekeke =p

mamalieyna said...

ala tecik2 dh pandai main2 piano, cumel jek! kalo berballet lagi la cumel gituh!

mama uzma said...

amboi...
zara..ada gaya lah..
hihi...

mesti cute klu zara masuk
klas tariantuh..
zarakan mantoppp...

zh-ena said...

mmg elok ank2 perempuan amik class seni pertahan kan diri..bagus tu

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

wah!d next MAXIM!!

Mea Myra said...

hahaha the junior!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥