jom click!!

Tuesday, August 11, 2009

my MR MAMA

ni la hasilnya pabila en hubby join seklai hari susu ibu,.. hehe sebelom ni en hubby yg beria2 x suka kalau myra nk wrap baby.. but now da terbalik.. da terbuka da mindanya kot lepas tgk mcm2 cara wrap dipergayakan kat hari susu ibu yg lepas.. hehehe en hubby dengan bangganya menjadi model di mid valley.. keh keh keh sungguh ku tak sangka dlm brutal2 en hubby bila kene ngan anaknye bleh ek jadi mr mama of de day!.. lebiu be!.. lebiu zara jugak!.. mwahhh mwahh

4 comments:

Reflisia said...

wahhh tabik la ejan...akan ku pastikan si bugs juga begitu..heheheh

Intan said...

Seronok kan sesekali daddy2 nie menjadi "mr mama" of the day... sweet je tengok depa ngan anak :)

yOkOyOpOyO said...

cantikkk nyeee kainnnn.... bytheway, i think if any daddy wears baby using the extraordinary babywear (i mean other than the clip and buckle babywear like baby bjorn carrier) looks soooo err sexyyyy!!!!.. hahaha.. seriously!..

myra, now i now where zara gets her bolat mata, it from both of you, so jadi cam ganda 2 jadilah dia punya mata lagi bolat dari korang punyaa.. hehehehe :p

Mea Myra said...

masz- yezza pastikan bugs juga begitu yeh.. hehe

intan- yup intan, sometimes cm comel je bila daddy yg buat segalanya.. hehe

kak yoyo- ahaks. puas dok pusing2 carik kain yg bleh hubby jugak memakainye.. hehehe pastu dok peratikan org2 mase kt susu ibu tu.. pastu practicekan yg akak aja dlm blog tuh.. memule hubby xmo tp past g susu ibu tu cm tebuka hatinya kot.. kekekeke.. yezz.. look soo HOWT!!.. aww.. tu pasal la mate cik zara ni duper duper BOLAT.. hehehe chinese loves her eyes so much.. kalo bawak p mall diorang sibuk ngan mata zara. =p
halah si afgha pong mate besOOO gak! ensem gitew

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥