jom click!!

Saturday, August 22, 2009

Selamat Datang Ramadhan..


e'eh sape yg x poche ni eh?... hehe zara tgh layan cheese stick =) yummy!

Ramadhan datang lagi... kali ni dengan kehadiran insan kecil dalam hidupku pasti membawa sejuta kelainan.. thn lepas pada bulan ramadhan myra tgh sarat mengandungkan zara 8bulan.. dan thnni zara dah pon 8 bulan =) alhamdulillah semalam selesai sudah solat terawih pertama.. mlm ni tak tau lagi bleh ke tak sbb kene bergilir ngan mama yaya jaga zara.. nk disuruh bibik yg jaga kesian pulak, pagi smpai mlm kene jaga zara.. so redha je la.. deal ngan mama yaya kite gilir2 solat terawih.. mlm ni kaklong, mlm esok ya pulak... oke.. DEAL!.. =).. dah lame x solat terawih.. bila selesai solat rase mcm best je.. hehe subuh tadi pon solat berjemaah, sbb myra tdo umah parents.. ye la nk sahur bersamakan awal2 ramahdan ni.. hopefully segala amal ibadat dapat dipertingkat dlm bulan serba mulia ni.. InsyaAllah..

Pada semua kawan2 muslim,myra ucapkan selamat menjalankan ibadah puasa.. =)
semoga segala amal ibadat kita diterima olehNYA.. amin..

10 comments:

zh-ena said...

salam ramadhan utk myra sekeluarga..

Mea Myra said...

zh-ena-- salam ramahdhan kembali dear

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

uii mamam cheese comot cam ryan hehehe.sayang mamam dates aka kurma lak k.gud for u,elak slalu demam ya cutie..laf laf mata bulat.

Intan said...

Ala nyomot nyer dak cute nie :)

MiMiEZaN ZaHRa said...

cute nyer zara mamam..salam ramadhan yer myra..seronok dapat pegi terawih kan..tahun ni belum berkesempatan nak terawih lagi sebab dah ader si kecik..

Mea Myra said...

mommy stephanie- yeh.. i da tried bg zara mamam dates.. tp mcm habis comot semua.. plus melakit bagai!.. hahaha.. zara punya dates juice pon x habis2 lagi.. mcm terpisat2 je muka bila bg juice tu.. hehehehe.. ryan loves dates eh?.. great!.. good for babies kan!... luv ur handsome ryan!

Mea Myra said...

intan- huhu zara maam ape saje semua pon comot!..=p

mimiezan- tu la dah ade sikecik ni kene gilir2 nk terawih. kadang2 x dapat tros.. ehhe

mama uzma said...

cutenya zara mamam...
geram tgk...

uzma iena dah belikan..tapi masih baru lg kot..
dia mamam ski je pastu buang..tolak2 ngan lidah...huhuu..
amik masa kot kan..hihi..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

thx.yah,he loves dates so much.maybe ms preggy slalu bedal 2kotak sebulan kot,now dia makan up to 10biji sehari..n i tak bg ryan minum jus kurma tu,tak fresh..

Mea Myra said...

mommy stephanie- haha maybe dats the reason y zara tanak minum juice tu.. " sbb x fresh".. haha i read kat bottle tu mcm banyak ye kebaikan dia sbb ada mix ngan ape lg ntah.. tp kalau zara dah said no tu maknenye tanak la!.. haha

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥