jom click!!

Friday, August 21, 2009

Demam lagi..




pity my baby.. baru je baik demam.. kene demam lagi.. merundum la berat badan kalau cengini.. kali ni bawa zara ke Az-Zahrah bangi.. doc ckp maybe bcoz of weather kita yg x menentu skarang ni so baby cepat demam.. zara ok je bila mommy sro pakai mask tu.. hehe clever girl.. takut jugak, kat hospital ni mcm2 penyakit ada.. zara kalau demam paling senang nk dijaga.. x banyak gerak.. tak banyak suara.. tapi banyak tdo.. =) rest cukup2 k sayang.. get well soon. mommy loves you much!!.. mwah

2 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

get well soon sayang..

Intan said...

La zara sayang demam lg ke...aunty wish zara semoga lekas sembuh ye :)

P/s: Baik nya zara nak pakai mask tu ye, takde lah kita risau kan kalo anak nak pakai mende tu...hu hu...arissa lak tak mooooo!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥