jom click!!

Tuesday, August 25, 2009

lets ride with ZARA

look at me mommy.. im driving!
anyone? wanna ride with me?..

reached home early semalam.. ye la bulan puasakan by 4.30 myra dah bg kelepasan kat staff semua.. baik kan saya? hahaha =p.. en hubby x sampai rumah lagi, so bawak zara jenjalan p mini mart then p bank.. suke sikecik ni mommy bawak jenjalan =)

zara xcited kalau kita bg dia yg drive.. hahaha siap buat muka eksyen lagi bila dapat sit kat driver seat. x sabar nk drive eh sayang.. nanti tunggu zara dah pandai berjalan mommy blikan zara mini sport car eh.. tekan je paddle.. hehehe *mommy yg over xcited nk mini sport car tu sebenarnye bukannye zara!.. haha daddy belikan ye!.. laf u daddy!*

8 comments:

mama tisya said...

wah zara drive BMW..anty & tisya nk tumpang bole..ehheeheh..tp bdk2 mmg suka kalo dk kt stereng kete..sama gk mcm tisya ..lg satu kalo bw p shopping mall tmpt mainan yg ltk token tu..smua mainan yg ada stereng je tisya nk main

mama uzma said...

comel & mantap la zara pakai skirt tu...comel sgt..hihi...
zara leh geng ngan uzma la..pantang nmpak stereng kreta..laju je...hihi...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

Alalala tomeinye zara.....

samalah ngan anak saya, Damia Aleesya tu...kalau bab pegang steren bg jer lah kat dia....agaknya budak2 memang gitu kot..

btw salam perkenalan drp saya

Zetty84 said...

hihi...tersgt la comel zara nih...mata sgt bulat...!!! erm...ank zati pun kalu dah duduk kat sebelah driver...abis suma nak men...stereng, lampu, tambah2 la wiper...hikhik...


psst : mummy yg excited nk bli mini sport car..? zati pun tingin nk bli kat ank, masalhnya hall kat umh sgt la sempit.. ;p

Mea Myra said...

mama tisya- boley2.. nanti zara pickup aunty n tisya eh.. hehehe.. ye la errynn, budak2 skarang ni ape yg adults buat semua pun diorang nk buat.. hehe.

mama uzma- haha iyeh mantap smpai nampak pampers.. hahaha zara kt rumah mmg slalu mini skirt x pon hot pants.. hehe panas. jom geng ngan uzma bawak kete.. hehe

mama damia- hehe bley la geng kalau cmtu.. nanti kite bawak diorang kenal2 eh.. =)salam perkenalam kembali dear!

zetty- semua babies pun cm tu kot zettty, rata2 semua mama ckp mcm tu kan.. hehe same interest!.yeh.. mommy2 semua yg nk kete tu sebenarnya.. hahaha =p

rieda96 said...

alamak cayala.. boleh bawak keta.. tapi nampak montot la zara... kasi cover, kasi cover..

Intan said...

Alolooo cekci nya dak cute nie...kalo cam nie, mesti ramai "abg2" nak tackle nanti :)

Aunty dan arissa pon nak tumpang leh tak sayang? Tapi promise kena bawak laju2 tau...he he

sari said...

mmg budak2 baya zara ni same jer...mcm amni gak...jom kita biar zara n amni bwk kete pastu myra n kak sari duduk kat belakang...heheh

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥