jom click!!

Thursday, August 13, 2009

BABY in PINK Contest !!

Terms and Conditions for this Contest :



1. Contest ini terbuka kpd semua BLOGGER.. Tempoh Contest adalah dari hari ini sehingga jam 5.00 ptg pada 22 August 2009..

2. Contestant diwajibkan menjadi FOLLOWER blog Sha a.k.a ibu Puteri serta ADD link blog ini dalam bloglist anda..

3. Contestant diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog masing2.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini : http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html

nama: Zara Iris Delisha
D.O.B: 011208
Gegirl

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat special entry tentang contest ini. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. Jantina baby tak kira boy or girl, yg penting gambar tersebut mestilah gambar anak anda berpakaian baju or seluar berwarna PINK. Anak anda mestilah yang dilahirkan dalam tahun 2007-2009 sahaja..

6. Dan jangan lupe utk jwb soalan ini :

a) Kenapa anak anda patut menang dlm contest ini??
mommy zara rasa baby zara patut mennag sbb cinonet nih sgt sweet on pink n pink really suite her sesangat.. she looks very pinkish!


b) Apa yg anda tahu ttg blog Sha ni & kenapa anda suka baca blog ini??
blog sha blog yg cute!.. hehe ans sbb suka bace adalah kerana.... menarik cite pasal baby2..and its about baby girl! just like my doter. =)

7. Pastikan di entry anda terdapat link2 ini ( kalau xde, ur entry will be DISQUALIFIED).



Link blog ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/


Link contest ini http://shashashaikhazaihid.blogspot.com/2009/07/baby-in-pink-contest-sticky-mode.html




8. Setelah entry anda mematuhi semua syarat2 yg telah ditetapkan, sila tinggalkan URL-Link-Contest anda di ruangan Comment entry ini sebagai tanda anda dengan SAH nye telah menyertai contest ini juga memudahkan juri membuat semakan..


9. Pemenang akan ditentukan oleh juri Profesional yg dilantik sendiri..huhu...


Hadiah Misteri Menanti Anda!! Penaja Amat Dialu-alukan!!





5 comments:

Intan said...

Ala zara sayang, cute lah dia...gud luck ye...u look so sweet in pink ;)

Mea Myra said...

hehe maceh aunty.. lup aunty ngan arissa =)

Norry said...

Alahai PINK la, takkan nak bagi anak teruna saya pakai pink huhu

Mea Myra said...

norry- ahahaha bleh je.. boys look cute ape in pink.. hehe serious la

Shasha_Shaikha said...

salam..

sha dah terjah ke entry mommy zara..

gud luck & tq

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥