jom click!!

Friday, August 28, 2009

PERSONALLY GOES TO MAK IMRAN

hmm.. delete shout box ....was a drastic way to show my emotion... sakit tak hati bila ada manusia yg tak tau malu tetibe sergah page org .. x bg salam... x dijemput tapi tiba2 nk mengomel mcm2..

Special dedicate to "MAK IMRAN" yang kurang segalanya!!! i tau u jelouskan my ZARA kan? sbb dia ada segalanya!!.. (to other mommies im sorry if my entry kali ni kurang sedap dibace.. its not for uolss.. its only fo her!)

oo ya MAK IMRAN nk tau kenapa?.. haha sebab...

1-ZARA ada parents yg sgt sayangkannya & will do anything for their princess...

2-ZARA ada grandparents,uncles & aunty yg sentiasa ada disisi nya..

3-ZARA boleh minta apa saja yg dia nak... sbb mommy, daddy, grandparents, uncles and auntynya tersangat and sangat la akan ikut apa saja kemahuannya! besides... we got $ (Alhamdulillah.. syukur atas rezeki yg melimpah drnya) & we Got BRAIN!.. haha dnt blame me for that "MAK IMRAN" which i think u dont have the $$$$ & Brain.. dats y u mcm budak kampung masuk bandar.. verryyy NAIVE!.. kesian you..

4-ZARA sangat comel di mata kami , ZARA ada sepasang mata yg sgt adorable! rambut yg lebat..n semua lah yg comel2...n sebab itu la setiap kali keluar ZARA sentiasa jd perhatian ramai ..
swear to GOD its true! so if 'MAK IMRAN ' nak kata ZARA mcm anak Sindrom Down ke.. up to you my dear MAK IMRAN... mommy Zara dah cukup bersyukur dgn paras rupa ZARA.. n katakan lah Allah dah suratkan yg kami ada anak SD pon kami terima, kerana itu yg dah ditakdirkan... and its totally not like you MAK IMRAN!... you jenis yg tak tau bersyukur... and i hope.. i really hope Allah tu turunkan bala sebesar besarnya pada you.. amin.. org yg teranyania ni selalunya dimakbulkan doanya.. inikan pula dlm bulan ramahdan.. insyaAllah berkat doa dan solat hajat moga diberkati hendaknya dengan tujuan untuk beri pengajaran bukannye membalas dendam.. aminn!

MAK IMRAN!.. tak kisah la u nk ckp ape pon.. cakap la... gelak kan la my ZARA sepuas nya and yg pasti " WHO CARES???" siann IMRAN dapat mak psycho mcm tu.. ntah cukup ke tak makan si IMRAN ni... kalau agak IMRAN x cukup makan, meh la datang jumpe i, dr u x boleh jaga dia, bak sini i tolong jagakan anak u.. biar besar nnt jadi org.. jgn ANIMAL (tu bahasa sedap kang sebut bahasa melayu nanti kurang enak sgt didengar)..

to mommies yg lain.. tolong hormati perasaan sesama ibu!.. anak you kene maki... kene caci you suka ke? you boleh dok diam biar anak you kene maki???
MasyaAllah.. besar betul dugaan bulan puasa kali ni... YaAllah.. kuatkan lah iman ku..

68 comments:

Haris Zuhaina said...

Mea, i mmg anggap dia jeles.... mungkin ada masalah otak kot, whatever pun it's ur blog, so up to u lah, sbq yer dik ya.... insyaallah ada lah balasan tu. kan ker klu kt tak minta ampun pd org disekeliling kita, posa kita tak diterima Allah. So, biaq lah kat dia. Nampaknya u mmg dah reveal nama org t... hehehe, hah kan dah 'femes' hehehehe

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam Myra..
mmg k.e-caR pun t'kezut baca comment kt shoutbox dr Mak Imran tuh..geram gaks..x kisah lar ank sape pun.. cacat mcm mane pun, itu smua kurniaan Allah kan..itu seolah2 m'hina ciptaan Allah..dan lbh m'hinakan klu ank org yg cukup sempurna sifatnya dikatakan SD..??

x paham ngn manusia mcm nie..ptutnye bulan puasa ni buat amal ibadah.. bkn buat DOSA.. skg nie balasan Allah free2 jer kt atas dunia..x pyh tnggu akhirat pun..

Myra, byk2 sbar yer dik..jgn pedulikn org cenggitu.. org tu mmg jelez sbb kita ade ANAK YG HEBAT, kan!

tk care babeh!

Mea Myra said...

kak Zuhaina & Kak Ecar - thanks sis!.. myra pun sgt la x faham apela yg nk mendengki sgt ngan life myra ni.. masing2 ada anak.. masing sayangkan anak masing2.. abis ape guna nk dengkikan org lain plak.. nk mengata anak org mcm2.. mentak agaknye minahni kan.. hehehe hmm.. moga Allah bg balasan kat dia.. kalau x kena kat dia.. kat keturunan dia.. amin.. *jahat ke myra minta bende2 mcm ni* tp serious as a mother to ZARA.. im deeply madly HURT!

Haris Zuhaina said...

Dah, dah myra, jgn stress... berbahagialah dgn apa yg Allah kurniakan, jgn dok doa yg bkn2... nnt u stress... klu x'slp, myra dah lama tak sakit kepala,kan... hah, jgn nnt sbb benda ni, ada yg berbuka dlm 'hotel spital' plk... hehehe, gurau jer... tp org yg memaafkan org lain, hidupnya lebih tenang.... Maafkanlah dia, kasihanilah dia.... anggaplah dia ada masalah. Bley..

mama erfan said...

hai mommy zara...

tah la tak faham ngan org camnikan... kalau tak suke takyah la baca blog kita... ni suka2 maki orang macam dia tu bagus sangat...

gerammmmmmmm plak saya, sbb pernah gak jadi kt saya, diri saya dimaki dalam shoutbox... so terpaksa delete shoutbox....

Raja Radiah said...

hissshhh...ada gak manusia cam gitu ya?Myra....jangan peduli kat orang cam tu.....anak kita..dah tentulah segala-galanya untuk anak kita..akak rasa that lady jealous lerrrr..tu pasai lerrr main cakap je....bulan posa ni kena banyak bersabar...biar kita dapat pahala dari orang yang duk mengata bukan2 tu ok????kiss zara tuk akak..hehe

Mea Myra said...

hahaha.. akak ni kan.. penghibut kala blurr.. kekeke iyer la.. myra mmg maafkan dia.. tau dier sakit.. sbb tu dia jd mcm tu =).. myra ok! dgn adanya sokongan2 semua... membuatkan myra da x emo2 lagi.. kekeke thanks kak Zuhaina =)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

iskh iskh iskh
biar betul
ada gark ker org yg mcm "MAK IMRAN" tu

anak2 kan anugerah ALLAH
so...if SD sekali pun
kena syukur....
inikan plak yg cukup sifat sihat segala

to myra...
yess......zara adalah yg terbaik
and
anak2 kita mmg terbaik
if bukan pada mata "mereka"
mereka tetap terbaik di mata kita.

bulan2 posa pun ada jugak lagi "insan" yang nak tambah dosa yerk...patutnyer kita beramal

apalah salah Zara kat mata "MAK IMRAN" tu....

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

sabar babe,cz ure not alone.i post mcm u buat ni smlm kan,terus mati terdiam si 'suhaila' mak anak dua tu.td mommy ava tania msg i,dia kata org kutuk anak dia plak kat shoutbox!!

Mea Myra said...

Zana, Kak radiah, mama erfan- ye anak kita yg terhebat dimata kita =).. its ok myra dah cool dah.. pg td je angin sikit sbb masuk2 keje je tgk belonggok kata2 mak Imran tu kat shoutbox.. so terpaksa la delete shoutbox nya.. sakit hati setiap kali pandang.. =) ye betol walaupon SD tetap anak kita.. abis kalau dah lahir SD takan nk dibuangnya anak tu.. dah kita kandung 9 bulan.. hish.. spesis mak imran ni la agaknya yg dok buang2 anak tu.. spesis x tau bersyukur... im all good my dear friends... thanks to all.. mwahh cayang semua!

Joan Clair said...

Myra,

The same person attacked my blog too. Only she uses MamaLuna, not MAk Imran, alah saja je tu nak konpiuskn org.

Dia nak publisiti murahan :) Takpa, Allah Maha Mengetahui

fiezaradzi said...

sabar ye myra.. biase la org.. xpun, myra delete je komen die tu. lh gak..

yantz-yeem said...

sabar...sabar...mmg dunia blog nie ramei org ramei peel...kita jgn layan sgt benda camnie...sy pun penah terkena...tp malas nak layan..kang bila layan jd parah...anggap lah dia tu lalat yg suke hinggap tanpa guna akal dan otak...sabo yea.

Zimah's Depart said...

salam..
sabar kak..org yg ade PhD mmg mcm tu..buat xtau je..org sakit ni xbleh layan sgt..

Zetty84 said...

Salam Mommy Zara...Zati pun baru je tgk her comment td...Ish..ada lak kata kat ank org cam tuh...?
Benda tak kena kat dia...Cuba 1 hari nanti Tuhan balas kat dia...Of course dia akn teringatkan Mommy Zara...Trust me, Zara sgt comel..dia jeles la tuh tgk ank org comel...tp zati x berpeluang nk tgk blog dia...hampeh tul...!!! kena nk takut kan...? x paham la pompuan nih...? konpius2...

MOMMY ZARA KUATKAN SEMANGAT YE..!!!
ANAK ADALAH ANUGERAH DARI TUHAN...
PEDULIKAN "MAK IMRAN"... ;p

wina said...

eeeiii!! nape ade org cam ni?! x sempatlah nk bc shoutbox myra tp sampai dia sebut psl SD tu mmg xde sape blh terima..dh lebih lah tu

mmg psycho lah dia tu!

bykkn bersabar di bulan posa nih ye myra

nur rabiatul adawiyyah said...

sabar ye myra.orang mmg akans elalu dengki ngan apa yg kite ader..biarkan tuhan balas apa yang dier kate kat anak kite..suka2 ati je kan nk cakap org macam tu..geram je dengar..yang penting anak kite adelah yang terbaik..just think positive...

Umi Nawfal said...

MasyaAllah, myra.. adakah seorang ibu yg sanggup buat begitu kt ibu lain? i cannot even think of it!! apa² pon, myra bawak² bersabar.. anak itu anugerah Allah, biarkan dia dgn labu².. kesian kan dia kalau dia tak dapat nk hargai anugerah Allah.. Sabar ye..

lovelywa said...

abaikan je org2 yg cmtu..dia mmg sungguh berniat dengki lg durjana..huhuh..

moral of the story..jgn letak shoutbox..bole ke gitu?? ahaks

Mea Myra said...

ryan's mom - haha mane tak mati kaku cm tu.. u bais cite semua terdiam la dier. kekeke Joan page? yeh i da g tgk.. mmg psycho la pempuan nih..

Joan- i da tgk page u babe.. haha da leave msg kt ur shoutbox pun.. dier ni mental agaknya.. semua page dier nk kutuk baby..

fiza, yan, zimah,zetty, wina, rabiatul,umi naufal & lovelywa- maceh banyak banyak banyak sbb sayangkan ZARA!!.. maceh sbb faham perasan seorang ibu.. =) sayang uolss semua!.. seriously!.. thanks Mommies!

mama uzma said...

iena x sempat baca apa dia kata...
geram plak iena dia kata zara mcm tuh..sakit jiwa apa...!!!x de skit pun rupa bdk SD tuh..gila...!!

klu iena pun iena ngamuk..sesuka hati sesedap rasa je duk kutuk2 anak kita..!!apa punya manusia lah..!!

sabar byk2 myra...
mcm iena kata hari tuh..ada gak org gila yg maki2 iena sbb kerjaya iena tapi alhamdulillah..masih ramai yg sokong kita..masih ramai lagi kawan yg ada di sekeliling kita...

zara tetap comel..cute...mantop di mata mama_uzma...hihi...leh wat menantu lagi...hahhaa

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

orang mcm tu bukam IBU kot.entah2 jantan.hbs tu,takkan smpai hati nak maki i,nak kutuk mommy ava tania n anak also nak kutuk mata bulatz zara??apa dia rasa kalo orang pulak buat kat dia?sah sah bukan IBU la dia niii

Mama Safiyyah said...

kak...buat tatau je org mcm tu....jeles kot zara comel sangat......

Joan Clair said...

Mea,

One thing yg clear kan...yang dia kutuk tu suma ciptaan Allah...rezeki dari Allah.....dia kutuk apa yang tak berdosa.

what comes around goes around...

ida said...

salam myra..kat dunia ni mmg banyak yg ada PHD mcm ni.sabar jelah.wat bodoh jer,jgn dilayan sb org cm ni mmg bodoh..wakaka.

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

babe!!
sape yang kurang hajar and takde akal nak kekutuk anak orang ni?? hek eleh...tau la anak die cacat agaknye..tapi tak bagusla kondem anak org camtuh..ko nape mak imran??? gile meroyan ker?? sory sket...zara sgt adorable dan comel okay..

jeles punye pasal kutuk anak orang..bodoh tahap keldai punye manusia.. for your information "MAK IMRAN" i am one of zara's aunty..brani kutuk zara..meh depan2 la..tak kepale ko aku cabut 2 cam sotong..kurang akhlak sungguh!!

Mea Myra said...

eina- tu la ramai sungguh org x puas hati kt life kita sebenarnya kan.. kalau diorang buat mcm tu bknnya dapat apa pon.. hahhaa lantak la diorang kan.. uits.. booking menantu eh.. kekeke boleyje.. masuk dlm buku ek.. zara da besar nnt myra buka.. hehe..

ryan's mom- dats what my hubby said.. bukan perempuan agaknya.. sbb IBU takan ckp mcm tu..

mama safiyyah-hahah maceh aunty

joan- yes joan.. dia kutuk ciptaan Allah.. like u said---what comes around goes around... tunggu la turn dia nanti..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

bukan stakat hubby u babe,hubby i pun bgtau tu JANTAN.tapi...ape kena mngena jantan tu dgn kita bertiga ek???

Joan Clair said...

Ngahaha, dia komen lagi under entry

mama tisya said...

mlm td nmpk die reply lg kt shoutbox myra..isk2 ntah apa2 je...nk2 plak di bln ramadhan yg mulia ni..rmi plak kwn2 u kena gk ye..agaknye2 die tgk kot kt cni saper2 yg dk komen lps tu die p blog org tu ckp mcm2..huuhuhuhuh..

tk baik la ckp camtu even ank tu tk sempurna die tetap darah daging..harus bersyukur cz rmi lg di luar sana yg menunggu berthn2 utk dptkn anak..so bersyukurla..

Joan Clair said...

Hahhaha, dia kutuk lagi under post entry..tak sedar2 lah mak meroyan tu

Intan said...

Agree ngan stephanie, Intan pon rasa "Mak Imran" ni bkn pompuan kot myra...jeles tak tentu pasal ngan anak org.

Ye ke dia dok hentam lagi zarapagi tadi! Ingatkan petang smlm dah habis kena hentam ngan myra, stephanie dan intan...aik dia leh tak sedar diri lagi and leave u stupid msg pulak!

Kalo dia nie org yg beragama Islam, sure dia tahu kan hukum bagi sape yg "mengutuk" ciptaan Tuhan...ntah2 dia nie...emmm.

To zara darling, aunty intan pon cayang kat dia and yes u r a beautiful lil princess dear :)

To myra dear, sabar ye coz byk lagi kengkawan yg baik dalam "dunia maya" nie and for me u r a very nice person and a good mom ;)

shayyidah said...

salam...
akk mea sabar je lah..
setiap perasaan ibu mmg xboleh terime kalau anak kite di sakiti..
malah dgn nyamuk pun kite jg...
org mcm tu jgn di layan...
biarlah die rase sendiri akibatnye nnt...

-LaDy rAzOr- said...

alamak...nmpk gayanyer aunty nofa dah terlepas 'keretapi' la nak join sesi mengutuk gak sbb x sempat nak baca shoutbox tu, dah kena delete...
huhhuhuuuuuu...
ape2 pun, myra sabar byk2 ek...
manusia yang penuh hasad dengki nie mmg byk kat sekeliling kita nie....just kita jek yg sentiasa bersangka baik ngan orang sekelilng tanpa disedari org tu jugak la yg backstabber....takper la...ada hikmah di sebalik setiap kejadian yang ALLAH dah tentukan...
Kita just doakan yang terbaik jek la yer...
Aminnnnnnnnnnnnn..............

zura@iwan said...

Slm kenal...

apa la dia tu kutuk2 ank org...ishh mmg x de akal gamaknya...beng tul..biar dia terima blsnnya nnti...

Intan said...

Sorry ye myra, intan tumpang cmment fo Stephanie coz dah jadik follower dia but still blog dia tak bg intan comment :(

To mummy ryan: Salam mummy ryan. Intan dah jadi ur follower! Thanks ye coz sudi "jengah" my blog ;)

Pedas mmg pedas u "bantai" dia...he he he. Tapi mmg pelik kan kenapa lah sampai seorang ibu leh jadi mcm tu skali...agaknya apa lah yg tak kena dlm hidup si dia tu?

I pon dah baca gak apa "mak luna" tulis dlm Joan's blog...Astaqfirullah, ade ke org islam yg boleh cakap bahasa mcm tu! When I looked at ava...Subhanallah so cute and adorable that bb and how can she said something cruel like that! Really kalo I jadik Joan pon sure punya I will be mad giler.

PaPa&MaMa Kyra said...

salam...
banyakkan bersabar k...sape tak marah kalau anak sendiri kena kutuk kalau i pun marah...

Intan said...

Myra for ur info "pompuan or jantan gila" tu mai lak my blog and dok kutuk Arissa lak...emmm tak insaf sungguh manusia nie.

Dia comment sbg annon kat my latest n3!

Nie manusia ke binatang...dok puji anak dia lak kat blog kita!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

mama intan-babe!sorry i bengong skit bab setting hehehe,jap i adjudst k,nnti kita sambung gosip

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ok intan dah bole komen tak?hehheheh.

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

intan,i baru baca comment pompuan giler tu kat blog u!ishhhhh nak je i bg pelempang kalo i tau sape dia!

sis_nita said...

salam dik..

lompat dari blog mya ni..

orang sebegini mmg pendek akal..

nfaw83 said...

looorrr..maseh ada lagi ka manusia yg mcm nih? bw bnyk2 bersbarlah ekk..saya pon dh bnyk kali kena cm nih..yerla..nih kan blog kita..suka atilah nak crita apa pun kan? sabar bnyk2lah yer myra..saya amat faham akan perasaan awak..

AziE-rAh said...

salam...
Kak Myra, walaupun kita tak kenal. Saya sb seorg ibu memahami apa yg akak rasa. Sabar la yer. Yg penting ingat Allah tu maha adil. Setiap kanak2 adalah suci bersih. Mereka adalah yg terbaik bg setiap ibu bapa.
Mereka adalah anugerah yg tak ternilai kurniaan Allah.

Mea Myra said...

intan... myra da bace blog intan-- Allah nk duga kita kita bulan puasa ni agaknya.. ape ape pun Mak Imran mmg dah melampau! abis semua baby dier nk kutuk! Ya Allah turunkan lah balasan kepadanya..

Thanks semua yg prihatin!..thanks sgt sgt keh..thanks sbb memahami..thanks sbb sudi berkongsi sama =)

steph- babe, ingatkan kita bertiga.. now dah berempat plak dah.. dier ni mcm virus la pulak.. boleh merebak!

anamarza said...

ade manusia psiko camtu eik......

churalliya said...

simpati sgt dgn u mommy_zara.. ada jugak org yg mcm tu dlm zaman sekarang ni kan.. byk kan bersabar tambahan dlm bulan puasa ni k.. sue tau mommy_zara kuat & abaikan semua apa yg dh ditulis.. bersyukur lah dgn apa yg kita ada.. alhamdulillah syukur....

Mama @wisy said...

waaaa..badigol sungguh itu mak imran..meroyan ke ape..bulan ramadhan ko bermult jahat..koyak kang mulut kamu itu..Blog ini tempat kongsi cerita + cari kawan bercerita bukan cari gadoo ler makcikkkkk! aku lak marah..Yesss! bcoz i sensetif bab anak!! anak tu anugerah dan amanah Allah so kite kena hargai..tak kisah anak sape pun..okey!! beristifarlah wahai MAK IMRAN!!! Astagfirullahhalazim!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

ah a kita berempat kena!!hati2 mommies,u minght be her next victim!!

A.D.Z.I.E.M said...

salam kak myra...
huhuhu.. saye terlepas tgk shoutbox tuh.. tapi kalo bace pon memang sakit hati kan... akak sabar keyh..., banyak pahala utk org yang bersabar, tambah2 lagi kena hina camtuh.. biar bertambah2 dosa die... bulan posa kite kene banyak kan pahala... banyak lagi org akan pertahankan akak... love u mommy zara n zara... saye sangat geram tgk zara... nk cubit sket pp die.. i love her eyes.. ehee... anak adlh anugerah paling berharga datangnya dari Allah.. org lain tiada hak utk mengutuk ciptaan Allah yang sempurna... Semoga kak myra sentiasa tabah.. to mak imran, sayang lah anak anda sebaik mungkin...

liana said...

ish...napelah bulan2 pose ni nak mengutuk anak org...x patut betul la derang ni...mungkin memang dia jeles gn myra and baby zara kot...xpe myra...sabar je bebanyak ek...

unlisted_one said...

Salam Mea,..

Kenapa la org buat mcm tu sekali? Bulan puasa pulak tu. Ape yg dia kata psl anak u tu langsung tak betul. You are blessed to have such a cute baby. Ape yg u tulis kt blog u tu, walaupun u kata tak sedap didengar, tapi understandable. Mana2 mommies pun akan marah kalau anak mereka org kata2 mcm tu. Selamat berpuasa, byk2 doa kt Tuhan, bg kekuatan diri ok.

mama izzya@idah said...

salam..
ada lg manusia berhati busuk skg ni yek..myra bersabar yek..tu dugaan yg perlu kiter tempoh..anak adalah segalanye bg stiap ibubapa..wpun seburuk mana anak itu..itu adalah anugerah yg tak ternilai..kiter harus bersyukur..

Gieyana said...

Ishhh...mmg x bagus ar keji n hina anak owg lain...ANAK adalah anugerah Allah Taala yg x terhingga utk pasangan yg kawin...tp smpai nak hina2 anak org nie mmg tak patut..x kisah ler kan, kalau anak kita buruk ker aper ka yg pentingnya IA adalah zuriat kita...yg dok sibuk2 ambil tahu & kutuk tue tak bagus ar..tambah plak di bulan yg mulia....

Saya pon x suka kalau ada manusia yg mcm nie...baik di elakkan jer...don't bother k....Zara adalah yg terbaik bg Myra sekeluarga..Persetankan apa yg owg nak kata k..:)

^^ Sifat manusia...sentiasa dengki-mendengki tue adalah lumrah kehidupan ler tue...Sabar yer..:)

zh-ena said...

ader jea yg skt hati kan..klu rasa diri tu kekurangan jgn la nak dengki kat org lain kan..

sabar jea la myra

yOkOyOpOyO said...

sabar banyak2 la ekk myra. Allah sentiasa dengan orang2 yang bersabar. ;)

ficik said...

mengutuk kejadian Allah tu salah satu dosa besar... betul2 tak faham nape org mcm ni.. dunia dah akhir zaman agaknya...
saba la mira... hopefully die akan bertaubat sebelum terlambat...dosa ngan Allah kite leh minta ampun ngan bertaubat..but dosa sesama manusia??
zara tak de cacat celanya...cukup sempurna di mata semua mama2 yang menyayanginya...

mamalieyna said...

waaa ada gk makhluk2 seumpama gitu..huhu..sedihnye..nape still ada lg ummat cenggini..sabar lah yek! moga Allah balas sumenye..

NURUL said...

I RASE MCM NAK TUMBUK MUKE MAK IMRAN LAJU2!!!!!

juliana said...

hai myra...baru je baca psl ni...siapa mak imran tu? sah2 dia mmg dengki ngan myra dan zara...sabar ye myra..tabahkan hati...jue sokong myra dari jauh...biarkan dia ngan mulut jahat dia...tuhan itu maha adil..

malin said...

Myra, sape Mak Imran yg u mksd kn tu, disclose skit blog dia kite hentam dia ramai, my baby also named Imran, Faris Imran n dia merosak kn imej name Imran tau i tmpg geram...
I bace ramai gk kena komen x btul dia kn, x puas ati lh nk tau gk dia nyer blog mcmane...

Naimah SiDiK said...

salam dear.. sabaq ja la!! i pon sama dapat msg yg bukan2... sampaikan TERPAKSA amik langkah private-kan my blog.. malas arr coz our blogs is more like daily diaries.. so sometimes they leaving a comments like we made huge mistake.sometimes just nak luahka apa yang rasa best dalam seharian.. n juga nak kutuk org puas2.. just dengan blog bukan dr mulut ke mulut right?? huhuh i pon rujuk ngan mu husband and dia mention better u private kan blog tu.. so what 2 do?? tension kan dapat msg cam tuh!! mengacau ja!! jeles pon yerr gak tue!! org cam tue kan mmg TAKDAK brain!!!! useless.....

Diana Din said...

my blog pun selalu kena terjah dgn org yg dengki ni. i bukan x kenal org tu, i tau dia siapa, x per la... janji tuhan akan balas segala yg dia kata kt kita kan... maybe org yg dengki ni hidup dia x sempurna mcm our life... sabar yer myra...

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Salam Mea...

Hampess nyer org cenggitu kan...jeles x btempat...cam tooottt jer...apsal la dia guna nick mak imran plaks, dah la nama anak i pun imran jugak...iskk!!
Jgn dilayan ler org mental cenggitu...buat sakit jantung kita jer wat per...

mamamiera said...

yg ban0nye mak imran sgt jelez. c0z blog myra glamer.. plak tuh jelez si zara sgt c0mey. ramai org puji2 zara.. jd org yg ade sakit meroyan tentunye x bleh terime.. bile dia bace komen2 org yg memuji2 zara, berker0t dahi dia tu baru luaran.. dlm hati dia.. uiiihh dah reka ayat2 busuk nk ngata zara.. papep0nk saye bangga ngan myra n zara.. dpt tangani org sewwel tuh dgn kesabaran.. lgp0n we ols sblh myra n zara.. dasyat penangan 'comel' zara nih.. smpai org tua p0n dengki ngan zara..

rieda96 said...

alamak tak bacala pulak apa yg dia kata, tak pela.. mea, sabr jer.. orang tu takde kerja kot.. biarla.. tuhan tu ada.. tuhan maha kaya.. bab2 anak2 ni, masing2 anak2 ada kelebihan dan kekurangannya masing2..

Raihanna said...

salam sis...
rai pun kena jugak...
dah la rai belum kahwin lagi...
pastu dia boleh sesedap cakap yang MIMI (adik rai) tu anak haram rai...
siap kutuk pakaian rai semua..
rai rasa dia adalah orang yang sama la....
sebab rasanya semua berlaku mcm pada hari yang sama je...
mulut orang mcm nie mmg mulut longkang...
wat dosa besar je bulan2 ramadhan nie...
memang sis..
org tu sume jeles dengan kita yang ade adik/anak yang comel2...
agaknya org tu de msalah otak la rai rasa...
masa mula2 rai dapat komen tu sumpah rai berapi gila.rasa nak tumbuk je muka dia bagi pecah terus..sakit ati betul2.. so rai faham perasaan sis..
papepun anak sis ZARA mmg sangat2 comel k...
mmg baby yang cute. rai suke tgk mata dia.
tahniah sis sebab ada anak yg sangat2 comel

faiz's mommy said...

sabar yek myra1 i terkezut tgk entry u neh. smpi ati nye org ckp sesuka ati kat anak kite.. papepon, 2 b truth, zara comel sgtttt!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥