jom click!!

Friday, August 7, 2009

Romantic & Loving Couple Contest

Terms & conditions

Just follow the steps below:-

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower

ye suda semistinye =)

2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar

okeh. dah

3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest

oke .. dah

4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:


  • Nama anda & pasangan
  • Myra & Ejan
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
  • 241107 & anniversary ke 2
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
  • okeh.. gamba ni diambil beberape hari selepas nikah, Lokasinya di genting higlang, pahang. =) p first honeymoon dedekat je dulu p genting.. pastu br p indon. =)..pada mase ni setiap hari rasa bahagia, setiap hari rasa disayangi.. dan happy sgt kerana selepas 7 thn bercinta akhirnya kami kejinjang pelamin juga... pada masa gambar ni diambil, myra & hubby dedua pakai white tee and jeans lusuh biru.. pada masa ni jalan pun asik nk berpimpin tangan =) bagai merpati putih dua sejoli gitu... banyak mata2 yang memandang.. mungkin terdetik dihati mereka.." bahagianya pasangan tu".. dan yang pasti ku amat berbangga kerana memiliki hatinya!!Cinta kami cinta suci, bagai merpati putihdua sejoli .=)

5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest...

ok dah.. sila click kat bawah ni ye..

MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest

6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang.

ok. dah

7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg menarik & paling Romantic & Loving Couple

8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI





3 comments:

mama tisya said...

ok dh view..good luck

Mea Myra said...

ok.. maceh!.. mintak2 la ade rezeki ye.. hehehe

Raihanna said...

7 tahun ke bercinta?
respectnye..
hopefully cinta kami pun akan jadi seperti sis...
bahagia and loving nye....
patut la zara cumel...
mommy and daddy dia mmg sepadan sangat2...
moga berkekalan sampai bila2...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥