jom click!!

Monday, August 17, 2009

new shoes!!


nih first sport shoe zara.. muat smpai zara 6 bulan je



nih new sport shoe zara.. catik tan??

yey zara dah ade new sport shoe.. last sport shoe zara dah x muat.. dah kocik..
yey maceh aunty eda!!

7 comments:

E L L Y E D A said...

heheh cun la zara pakai kasut tu:) cute sgt2 aunti eda tgk tq jugak kat mama zara yeh sbb beli kasut tu :) kiss for zara ummuah

rynn2506 said...

myra,
pesal kasut lama dah x muat...zara dah tembam ehh??? heheheh.....
anyway, kiut la dia pakai kasut tu....

Mea Myra said...

aunty ellyeda -maceh maceh..

rynn -ha ah la rynn, zara dah bam bam dah x muat da kasut lame tu. hehe

Intan said...

Cantek lah kasut baru zara :) Kaler pink ada tak myra?

Mama Safiyyah said...

you've been tagged

mama uzma said...

cantik2..
comel bangat...

hihi..
sama la mcm uzma..
main byk lg koleksi kasut..
geram la ngan benda kecik2 nih..

Mea Myra said...

intan- tade la laling- ade biru ni je.. mcm boboy sket kan zara pakai.. hehe untuk nk elakkan nampak boboy kalau kua pakai kasut ni kene toncet rambut.. =p

mama uzma.- yes betol.. hehe suke kan tgk koleksi budak2 ticit nih

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥