jom click!!

Monday, August 10, 2009

HARI SUSU IBU




bertempat di kajang... myra, hubby, zara n lysa p erak ke kajang dlm kol 8pg seblom tu call kak caza aka YOKOYOPOYO tanyekan direction. hehehe akhirnya jumpe jugak tapi mcm awal je sampai so tunggu dlm kete tgk2 sape yg sampai zara pon tdo so layankan aje dlm kete.. dlm 5 minit kak caza smpai bersama abg harith n dak ensem afhga.. hehe tgk dr jauh je.. pastu nmpak diorang masuk then kua balik so sms kak caza katanya nk p bekpes.. hahaha myra pon x bekpes lagik so ape kate p bekpes dulu.. so pusing2 la kat bandar kajang tu cr kedai makan, last2 benti makan kat satu kedai ni namenye lupe plak. pastu sudah je makan, arynn call ckp da sampai.. so dgn pantasnya kami bergerak balik ke dewan MPKJ tuh.. smpai kat sane sume da ade kt dlm.. hahahah terlambat suda... cepat2 menyelinap masuk dok seblah aryn..pastu beramai2 BFkan anak memasing 5 minit.. tapi cik zara nih xmau plak dah kenyang kot.. kekekek dier dok gelak2 tgk mommy sibuk soh nenen.. kekekke =p penerangan dr kak nita ttg pentingnya BF tu amatlah best banyak bende br blaja.. pastu zara da penat da start nagis2 so tdokan dier.. elok tgh zara tdo, mc tu ckp skarang pertandingan baby merangkak.. halamak zara tdo nih.. ingatkan nk cancel tapi dier terbagun plak so masukkan je tros.. hahaha ingatkan bleh la merangkak laju2. last2 zara bantai meraung atas stage sbb takut ramai sgt yg bersorak.. kekekek cian anak mommy... pastu pertandingan wrap baby.. mcm best je.. hehehehe pasti bleh la jenlajan wrap zara.. mesti dier suke.. dok berkepit je ngan mommy... tapi yg x bestnye myra tade gamba nk sharekan sbb camera tertinggal.. heheh punye la x best!!!

3 comments:

Reflisia said...

sonoknyer bila dah ader baby ni..macam2 bleh join baby contest..huhuhuhuk

Amsyar Wafiq.. said...

awak pun ada ke hari susuibu tu..tak perasan awak.... apapun selamat berkenalan.

Mea Myra said...

ye sonok masz.. cepat2 dpt baby ye..
amsyar- ye la wak, kite ade.. kekeke tapi kite pon x kenal org a few mommies je kite kenal =p.. salam kenal kembali. =)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥