jom click!!

Wednesday, August 19, 2009

Zara's new Power Puff Bedding Set


yey!!.. akhirnya katil zara da smpai... oleh kerana nk tilan yg same tinggi ngan katil mommy daddy kene la berbelanja lebey sket... hehe daddy sponser katil, mommy sponset comforter set power puff girl!...zara tak mau tdo dlm baby cot.. so penyudahnya kami belikan dia single bed.. divan.. hotel slalu pakai sbb mmg tahan lama... lepas org kedai tu pasangkan katil n letak seblah katil mommy phewwwhh.. seb baik same tinggi.. hurey!!.. mommy ngan daddy bleh tdo dgn aman.. =p.. kata daddy" akhirnyaaaaaaaa.. boley daddy tdo pepuas.. kalau x seblom ni asik kene jaga je tdo takut terhempap zara".. hehe dah anak ngan daddy same je lasaknya.. kekeke.. zara plak mcm tetau je katil tu tuk dia dr mase org kedai tu angkat katil tu smpai la mommy siapkan katilnya asik gelak gelak gedik je smbil tgk katil dia.. tau agaknya tu katil dia.. hehe smpai abg kedai tu pon ckp " e eh budak ni cm tau je katil ni tuk dia". hehehe clever ni anak mommy ni... mlm semalam zara lmbt tdo excited lompat2 atas katil dia.. hehe mmg sah la dier tau ni takit dia.. agaknye sbb cartoon2 kot.. hehehe..dlm dah midnit kami dah dibuai mimpi dgn enaknye!... hehehe mwahh cayang zara

9 comments:

rieda96 said...

wa.. bestnyer dapat katil baru.. auntie nak tumpang tidor leh..?

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

huhu can baby bam bam Ryan sleep w u?;p

ummu_abdullah said...

erm, comel... suke kedudukan katil cmtu.. ehhe....

Mea Myra said...

rieda- haha ok je aunty.. hehehe meh la sni..

mommy stephanie- uyehh.. come over bam bam ryan.. i'll wait 4 u =p..

ummu- ahaks.. ni sbb takut zara jatuh.. so kene la smbung ngan katil mommy.

zh-ena said...

seronoknya zara dpt katil baru..

DaKoSue said...

bagus gak n3 akk nih cam terpikir nk wat cam nih coz hubby kite pon tdo lasak slalu nk hempap si Iris

||♥Shahida♥|| said...

wah kiutnya..tomeinya delisha..suka ya..

-LaDy rAzOr- said...

wahhhh...bestnyer zara dah ada katil baru....
leh golek puas2...
ekekeke....
andy lom ada katil lg...daddy kata tggu stok promotion katil bedding set liverpool katanyer...
ntah biler ntah x tau ler tu...
hahahhahaaaaaa.....

Mama @wisy said...

bagus jugak idea ni..katil bujang utk baby cantumkan dgn katil kite..nak buat jugakkk! nak tido dgn aman jugak!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥