jom click!!

Thursday, August 13, 2009

"Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"

1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...- done







2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond... - done



3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang... - done



4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k) done



5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....OOoooopppsss...jangan salah sangka...- done

* bagi yg berstatus tunang or kekasih, u olls leh letak foto korang dgn anak sedara ker, adik ker, anak jiran umah sebelah kerr.... tak kisah laaa....(asalkan ada budak kecik)....;)
yg tak kawen lg pun leh join....best tak???



6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????



nama anda & pasangan....
myra & Ejan

nama baby & umur....
Zara Iris Delisha
8 bulan

bila foto nie diambil & di mana....
masa zara 2 minggu
di dalam bilik Mommy

kenapa pilih foto nie erk.....
photo ni nampak naluri mommy yg sayangkan zara..
bukan semua gambar dpt expresikan feling kita..
so i personally thnik dat dis is the BEST photo i had with my baby.




7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...-done



8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...

9 comments:

intanloveamir said...

salam..

okies sy dh view ur n3...

gud luck!!!

Mea Myra said...

okeh.. tq!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Cam iklan Johnson & Johnson plakkk... Hehehe!!! ::.

Mea Myra said...

hahahhaa.. ade can la nk menag nih kalo dah mcm iklan
hahhaha

Intan said...

Sweet nye gambor tu myra :) Gud luck to u dear!

Mea Myra said...

maceh intan!.. hehe i ntan masuk tak contest nih? myra nih tgh mood contest. abis sume contest yg menarik myra masok..jom le menyibukan diri hehe

Mea Myra said...

maceh intan!.. hehe i ntan masuk tak contest nih? myra nih tgh mood contest. abis sume contest yg menarik myra masok..jom le menyibukan diri hehe

IdzaRis79 said...

sungguh feeling entry ini!!!

Rizziela said...

Saya pun nak try joint gak...1st time ni...

jom tgk :

http://sinarkebahagian.blogspot.com

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥