jom click!!

Monday, August 24, 2009

us di OU



semalam shopping raya lagi.. n mcm biasa x abis2 untuk barang2 sikecik ni.. ye la first time nk beraye ngan org baru.. utk kita x dapat pape pon xpe.. janji untuk sikecik ni serba lengkap.. =).. pada awalnya plan nk pakai color kuning di hari pertama, tapi tiba2 bila beli baju zara, terjatuh hati pada color merah pulak.. tanya daddy.. daddy pon iyakan aje... hahaha so mommy n daddy terpakse la mencari baju sedondon ngan zara plak.. so kuning tu kene la bawak utk hari berikutnya..=) zara punya pasal semuanya ON!.. hehe
pusing2 punya pusing hari dah nk maghrib, n toloh punya toleh nampak Chillis.. ermm sedap jugak.. dah lame x makan kt chillis ni... so trus masuk n order.. smbil cik Zara ni mengeledah semua barang atas meja.. hehehehe..
balik masing2 penat x hingat!!.. tp zara mantain active smpai midnite.. adoii... mommy yg penat syg!.. daddy da sedap da tdo.. hahaha... bagun pagi zara paling lambat x mcm kebiasaannye...sebabkan zara bgn lambat.. mommy pon jd lambat masuk keje.. hehehe =p

13 comments:

mama tisya said...

amboi zara dh dpt bj ry ye...tula bila ada ank ni smua nk dibelikn utk ank..brg2 kita tkbli pn tkpe...

saper yg kt blkng dlm kete nyelit tu??adik myra ke??

Reflisia said...

nasib baik mama ader opis sendiri..kalu macam anuty ni kejer, mau merah punch card...
hehehehhe

Mama @wisy said...

same ler..tahun ni kiteorg pun pink!! bayangkan dua jejaka berbaju pink..tak sabar nak tunggu pagi raya

Mea Myra said...

mama tisya.. hahaha betol2.. semua pun anak comes first.. kita ni lambat2 pon xpe. =p ha ah fara namenye.. adik myra..

IZAN said...

Betul tu..
untuk anak RM50 pun nampak kecik.. untuk diri sendiri RM50 pikir sepuluh kali!!! hahahahahah

Sonot la tahun ni raya bertiga ekkkk

Mea Myra said...

masz- hahaha tu la pasal. seb baek keje mommy tukang marah org bukan kenen marah.. kekeke kalo tak mesti dah merah telinga ni kene sound. huhuhu

Mea Myra said...

mama @wisy & izan- yeh.. bestkan thn ni beraye ngan baby kite.. heheh serious sgt x sabar nk raye.. * kekeke ade hati nk raye dah. puase br je bape hari" huhuhuhu =p

Mama_Aqish said...

wah...sonotnyer gi jenjalan...

rynn2506 said...

myra,
wah sakan ye shopping raya awal²..yelah takut last minute tkejar² kan...best la tgok aksi zara tu...mcm dia yg beria² pose....hehehe

Intan said...

Wah dah sopping raya ye zara sayang...mesti cantek baju mummy pilihkan nie kan?

Mmg kan myra kalo brg anak brp pon tak kesah. Bila nampak je yg berkenan mesti nak grab :)

DaKoSue said...

betul3 mesti best raye nih sambut ngan org baru...

rieda96 said...

mana gambar baju raya zara ni..

Mea Myra said...

hehee yeb betul intan, kalau pasal baby x kisah la janji cantik dah x tgk harga tros je baya.. haha mcm aritu daddy, we all masuk satu butique baby kt pavillion, pastu daddy dier suke satu tshirt baby ni trus je amik.. bila kt counter rupenye satu tshirt je dah 100++ hahahaha kalau dah 3 pasang dah brape? tu tshirt je.. kakak baju mommy ngan daddy pon x cengitu.. haha tros je daddy pandang mommy. mommy plak gelakkan daddy.. hahaha daddy nk cover ckp xpelah dah saya suka.. iye la daddy oii.. =p

rieda- hehe nanti myra upload gamba baju raya zara eh

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥