jom click!!

Wednesday, July 1, 2009

The Unique Wedding Photo Contest



- Nama uolls & suami/isteri:
Myra & Ejan

- Tarikh Tunang, Nikah, Bersanding, Resepsi, Bertandang etc:
Tarikh Tunang: 261106
Tarikh Nikah: 241107
Tarikh Bersanding : 251107

yg paling x bley lupe tarikh couple: 190301



i) kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??
hehe.. saye sebagai tuan empunya gamba merasakan gambar diatas cukup unik kerana.... gambar tu mempunyai auranya yg tersendiri, cara pengambilan gambar dan model model di dalam gambar, ala ala zaman silam melayu +
omputih dolu2 + rock and roll.. pengantin dibawa berarak sepanjang taman perumahan menaiki jeep landrover yang dihias cantik .. dengan tin tin kosong yang sengaja diikat dibelakang jeep yang menghasil kan bunyi." keting keting keting.."... =) dan signboard kecik " Just Married" di tempatkan disisi jeep.. sangat romantik! saye suke!

ii) kenapa uolls suka membaca blog
e-caR NazRin aka ibuEiymann??
saya suke membaca blog ini kerana... banyak sgt contest didalamnya dan banyak cite2 yg best untuk dibaca. sangat menarik okeh.. =)

link yang berkaitan dengan entry ini:-
link blog ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/
link contest ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html


ps/ saje nk tambah... boleykan ibuEiman? =)..
beberapa hari lepas mommy join contest ni,
gambar kawin mommy masuk mag.. anjung seri.. ini dia gambarnya..
perarakan pengantin di atas jeep =)

11 comments:

Intan said...

Cantik dan unique lah gambar wedding myra tu, siap kaler black & white lg...ada can nak monang niee...:)

yOkOyOpOyO said...

sangat unik! sape nye idea naik jeep tu? kretif giler.. hehehe

Mea Myra said...

Intan- hehe maceh maceh.. baby arissa doakan la ye.. doa anak anak kecik ni insyaAllah termakbul.. hehehe

Mea Myra said...

kak caza- hahahha kecoh tau mase wedding tu, pengantin lelaki dtg naik jeep berhias.. kekeke.. pastu culik pengantin pempuan pegi rewang2 kakakaka.. tu idea wedding planner myra.. memule tamo sbb segan.. tapi dah kene asak ngan mama, iyekan je la, tp bile da lepas n pikir2 balik syok sbb kenangan tu lain dr org lain.. hehehe.. =p o ye lupe nk btau.. bunyi tin tu ssgt bising.. abis sume jiran2 dlm umah kua tgk bunyi tin.. hahaha

neezareef said...

good luck
nice picca

Mea Myra said...

hehe thanks neeza =)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

very the unique one...kompem leh menang..kalau pakai sistem undian ...saya pasti undi anda berdua..sure kepoh satu kampung ini wedding

Mea Myra said...

mama Damia : hehehe maceh maceh.. =).. ye betol memang kecoh satu kampung dengan bunyi tin tin itu, perarakan ala2 diraja omputeh dedulu.. kakaka mmg x bley lupe!.. sgt havoc!.. hehehe doa2 la myra menang peh ni kite rerai kua myra blanje kopi.. hehe =p

mama tisya said...

mmg unik..siap msk magazine lg ye

Mea Myra said...

tinkiu mama tisya darling! =)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. wah kelass gitew wedding uolls..gud luck yer!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥