jom click!!

Friday, July 3, 2009

Baby & her Duckling Bath tab



yeahh.. baby sgt suke berendam dlm tab mandi ni.. and the special thing is... mommy tayah risau kot2 baby nanti lemas ke kalau berendam dlm tu.. Munchkin Baby tab ni amat selamat.. hehehe baby dah try macam2 position (dlm pengawasan mommy).. tapi mmg selamat and tak terbalik.. hehe.. mommy sgt puas hati! so for those yg rase anak2 uols ske berendam, meh beli munchkin baby tab ni... sgt Cool!.. ade bunyi duck lagik.. hehe baby suke mommy pon suke!.. huyehhh..

8 comments:

Intan said...

Amboiii selesa nya dia posing dlm tu...cute bangat!

Budak2 mmg suka kan main air...arissa kalo dah masuk "pool" dia, oooo melalak kalo nak angkat tuhhh...

Mea Myra said...

hahaha samer la ngan zara neh... kalo kite angakat je.. dier punya melalak... + dier seboleh2 melompat nk soh kite masukkan balik dlm tab dier... hahaha sgt suke air budak2 ni kan!

Reflisia said...

tomelnya zara mandi dalam tab dier..aunty nak join sekaki bleh?

Mea Myra said...

aunty masz- boley boley.. meh la aunty.. kite main air skali..hehe ade duck duck..

Reflisia said...

kekekeke,...bunyi duck eak..

mama tisya said...

bli kt mn ye..tk pernh nmpk b4 ni

Mea Myra said...

aunty masz- yer.. kene press muncung dier then duck tu buat bunyi" quek quek quek".. hehe

mama tisya- beli kat fun & cheer world, cr dlm kotak brand "Munchkin"
.. sgt best la mama tisya.. =)

-LaDy rAzOr- said...

hahhaa....cutenyer zara mandi dlm duckling tab dia tu...
dah macam itik DIGI dah...
hehhee...
Andy penakut nak mandi la...so x leh nak belikan dia tab...
baru jek kena air, dah panjat badan mommy, mntk dukung....camno?!?!?
huhuhuuu....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥