jom click!!

Wednesday, July 8, 2009

Feverish.


time ni mommy nga ulit2 zara atas katil nk tdo kan dier, tapi dier tamau jugak.. hehe demam2 pon ade hati nk main cinonet mommy nih.


zara tgh syok main botol ubat ..time ni kene lilit ngan kain basah penuh ngan beras n asam jawa.. heheh masak zara, buat gulai.. kekeke

alahai anak mommy.. demam =(.. berjangkit ngan makcu dier.. da penas banyak kali da ngan makcu dier jgn main ngan zara mase demam ni, depan kite ye la x main, sekejap je kite toleh dier dah dok sonok main agah2 ngan zara.. adoila.. manela tak berjangkit sikecik ni.. hangen je satu badan.. dan macam biase la kalau zara demam mommy takan tido la satu malan jawabnye. dok dodoikan zara pastu kejap2 lap zara ngan air+asam jawa+beras.. tu mama yg bancuhkan , mama ckp cepat turun panasnye.. hmm. arini ingat taknak p keje, sian kat zara lembik je, tapi dlm kol 9 lebih dia da start nk main2 balik.. dah ok sikt agaknya, soh mama jagakan zara tgh ari nanti br mommy balik jengok zara keh.. tapi yg bestnye, zara lembik je tapi langsung x merengek mlm td cuma dia mcm x selesa, sian zara.. x sedap badan ek sayang...da bg makan ubat da.. hopefully baby sehat arini keh sayang.. mommy love zara sgt sgt... mwahhh
p/s: pada masa mommy type entry nih mommy sgt ngantuk, satu mlm x tdo. =( mantok mantok! tolonnnn..

3 comments:

-LaDy rAzOr- said...

hehhee....comelnyer zara kena selubung cenggitu...
part plg best, dia x takot ubat pon...selamba jek dia memain ngan ubat tu...!!!
bagus la zara! =D
kalo andy tu, baru tgk daddy pegang botol ubat dari jauh, dia dah melalak siap2!
menangis mintak simpati xmor mkn ubat...
hahahaaaa.....

Intan said...

Memang comel gambar zara kena balut tu...cepat sembuh ye sayang nanti leh mummy tido lena sikit. Makan ubat ye :)

P/s: Ngantuk2 pon leh buat n3 tuuu...ekekek

Mea Myra said...

kekeke aunty nofa, zara mmg ske makan ubat.. haha agaknye pasal ubat demam manis kot.. cm cekelat =p, aunty intan.. oteh.. zara onde way nk baik dah ni cian kat mommy.. hehe

p/s: haha ngantuk mmg ngantuk tapi entry tetap entry. kakakka =p

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥