jom click!!

Tuesday, July 14, 2009

Mommy plak sakit??


yer!.. satu hari mommy x bleh bangun dr katil.. sebabnye sakit dlm perut yg x tau kenape..
daddy ajak p ospital mommy kata tunggu la esok.. so semalam isnin mommy n daddy n zara p az-zahra jumpe gyne doc noraini... check punya check, doc ckp mommy kene gastrik.. maybe dlm da luke pasal tu sakit sgt.. doc ckp jgn makan pedas, jgn makan x ikot mase.. ok doc! =) pastu doc ckp buat PAPSMEAR.. sbb nk untuk prevent cancer2 mcm ovari ke rahim ke.. so buat je la... adoiii!!.. sakit rupenye... procedure mcm mase nk deliverkan baby dulu.. doc selok.. hahaha.. terimbau kembali mase2 nk melahirkan zara dulu.. tapi rasenye sakit yg ni lagi time kene seluk ni, dulu seluk masuk jari je ni seluk masukkan alat untuk ambil tissue kat rahim kita. auwchh... its hurt la doctor!!.. resutnya?? x diketahui lagi... arini mommy da makin ok and da balik bekerja =) hopefully resultnya semua ok.. aminn

4 comments:

Raja Radiah said...

ala ciannya...mommy lak yang tak sihat....ikut kata doktor tu ya...moga cepat sembuh...

ira_kecik said...

la...... zara dah baik sakit, nie mommy zara plak yg sakit..... jgn lupa makan ubat.....cepat sembuh....

Intan said...

Haa intan pon patut nya dah due nak kena buat pap smear nie. This is my 3rd time!

Memang tak selesakan myra...nak buat cam ne kena buat jugak...hu hu hu.

Mea Myra said...

thanks mama mama semua.. =) ye intan sgt x selesa tp nk kene buat jugak kan untuk kite jugak =)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥