jom click!!

Sunday, July 26, 2009

Over de weekend



activity di hujung minggu...
sabtu pagi- seawal 6.30am zara da bangun.. pastu mommy ajak daddy g lake garden bawak zara main buai lagi kat sane.. hehe mommy lak yg asik rindu tgk zara sonot atas buai.. =) daddy kata ok.. so p bawak zara main kat taman pepagi.. smpai kat sane.. owh tergamam seketika.. rupenye ramai yg datang beriadah bawak anak kecil masing2.. hehehe sungguh ketinggalan aku ni rupenye.. =p.. mcm biasa zara duk kat buai yg slalu dier duduk tu.. jerit2 zara suke.. kali ni lepas boring main buai, ajar zara maen hide n seek dlm terowong dia.. tp zara mcm gayat je dlm tu.. huhuhu pastu main gelongsor.. yey!.. sgt suke anak mommy, dlm tengah main mommy sempat lagi menjadi photograher yg x bertauliah.. hehe sgt suke candid gamba comel zara.. past penat2 main balik .. rehat.. then dlm pukul 11.30am, gerak ke jusco cheras selatan, ada sesi photo untuk contest johnson & johnson.. mommy x sempat nk snap gamba mase shooting tu sbb sibuk nk buat zara gelak.. hahaha.. dah lepas photoshoot baru terpikir.. haiyah.. nape lupe td.. hehe x pe la x de rezeki.. mintak2 la inonet ni dpt masuk finalist.. =) aminnn..

ahad- pagi g brteakfast kat Dju cafe... tgh2 mamam tetibe zara muntah.. banyak plak tu smpai lembik anak mommy... actually zara mcm tercecik roti pastu abis sume terkeluar balik// lembik anak mommy.. makcik owner tu siap dtg tolong tepukkan blakang zara, kecoh jugak la kat cafe tu kejap.. alhamdulillah zara ok. n x nangis langsung cuma dia penat n teros kepala lentok kat mommy... mommy x sempat makan tros tapau je bawak balik.. balik rumah zara dah ok balik dah.. cergas mcm biasa... n now zara tgh tdo.. plan after this nk p birthday party anak kawan mommy tap x tau la pegi ke tak.. kalau rajin g la kot.. hehehe...

5 comments:

Intan said...

Laaa awat tak habaq yg myra g jusco cheras selatan. Kalo tak leh jumpe coz intan g hari ahad for the photoshoot baby Johnson tu jugak...he he he.

Mintak2 lah myra dan arissa dua2 ada rezeki dan terpilih...aminnn!

P/s: Seksa tul nak buat arissa gelak siap melalak lagi adalah...dia tak suke kalo org lain amik gambor dia dan dia kena dok sorang2 kat kerusi tu, sabor je lah.

Reflisia said...

goodluck zara...

mama tisya said...

salam..


pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

Mea Myra said...

laaa.. intan p jugak ke.. awat x habaq? kekeke.. kalo x bleh myra jumpe sicomey arissa nih..

ha ah mintak2 la dedua ade rezeki
hehehe

hehe dier takit kot kat photographer tuh anak kawan myra pon dok melalak jugak. hehe


aunty masz- thanks aunty.. mwah

mama tisya- gudluck mama tisya

neezareef said...

geramnye tgk peha dia gedat2

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥