jom click!!

Friday, July 3, 2009

Hot Mama Contest

contest lagi? .. hehehe bulan ni tetibe je rase nk join contest2 yg dianjurkan rakan2 blogger.. tibe2 mood contest mengontest ni datang so ape lagi.. bukak balik archive2 gamba mase preggie dulu, antara banyak2 aku paling suke yg ni sbb mase ni dah tunggu mase.. bebile je baby bleh keluar and after 1 week dari hari gambar di direkodkan, baby zara pun keluar dgn selamatnya.. alhamdulillah.. mase ni ramai yg ckp baby boy ye.. sbb memandangkan perutku yg membulat kehadapan, tp sebenarnya dlmnye baby girl..org tua2 kata biasanya kalau baby girl perut melebar .. tp aku lain pulak jadinya.. ape2 pun ni semua kuasa Allah s.w.t. tak kira lah melebar ke membulat ke.. same je sume.. dan yg penting walaupun aku tgh sarat sembilan bulan, aku masih lagi muat pakai baju2 mase x pregnant.. cuma tang perut ke yg kedepan.. infact dr pandangan belakang, x de org tau pon aku pregnant!!..sampai ramai yg tertipu, sekali aku pusing!!.. mak buyung daaa... hahaha believe it or not?? yeaa.. believe it! haha dats y aku mengklasifikasikan diriku mase pregnant ni... :- Hot Mama!! hehehe bunyi org perasan ;p.. yehh, so mari ramai2 kite masuk contest
mummy Qis


untuk maklumat lanjut sila layari : http://cintakusayangmu.blogspot.com/2009/06/hot-mama-contest.html

8 comments:

Reflisia said...

asyik masuk contest jer mira ni..heheheh jeles2

Mea Myra said...

hehehe.. sbb da tade keje, masuk contest le kejenye..
masz masuk la yg wed pic contest tu.. gambo masz banyak yg cantik2.

neezareef said...

wah hot gituh...perut je kedepan body maintain ek

cintaKusayangMu said...

syarat ader yg x terpenuhi...lom link blog mummy qis..n banner tu slh link...cek blk k...tq

Mea Myra said...

halamak.. ampun mummy Qis.. skarang jugak kite ngedit.. hehehe

cintaKusayangMu said...

ok..done..good luck k...

Intan said...

Wahhh slim nye myra masa peknen ek...jeles jeles...intan dah macam "ikan mabong" dah time tu...hu hu hu

Mea Myra said...

mama qis- okeh.. caiyok! caiyok!.. hopefully bley la tersenarai dlm top 10.. kekeke.. aminn..

Intan- hahaha..cm pelik kan time pregnant slim, lepas bersalin lagik la slim, tp pas baby da masuk 7 bulan myra pon dah mcm ikan mabong gak... hahaha Intan!, "ikan mabong goreng pon sodap" ;p kekekeke

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥