jom click!!

Tuesday, July 14, 2009

mari beli susu!

ini susu untuk si cinonet!!..

ini susu untuk mommy

memule ingat nk tukakan susu zara, tapi hubby plak x setuju, hubby ckp terus gune susu ni smpai zara setahun. pastu br tuka susu.... iye la pakcik.. ikotkan saje.. zara skarang ni pandai sgt memilih, menu makan nk lain2 dlm satu hari... so mommynye kene la rajin tukakan menu makan dia, cm harini, pagi banana pan cake, tgh ari bubur ayam+carrot+potato, mlm mashed potato.. wahh mewah mamam anak mommy ye.. cm org besa....
ape2 je la baby oi.. asal baby nk mamam... mommy penat pon xpe.. lebiu baby!

3 comments:

laila syakila said...

salam, myra, ko punye susu badan byk lagi ke...leh share tak camner nak tambahkan susu badan ye...aku pun minum anmum lacta jugak...tp nk kasi lagi up punye ml susu bdn tu, ko ade mkn ape2 lagi tak...mane ler tahu kot ko tahu ke....sayur2 ke...or whatever la..asalkan susu tu bertambah...

Mea Myra said...

yes.. susu masih banyak.. n credit tu susuibu.com.. ko masih website tu banyak cara2 ajar untuk tambahkan susu ibu.. so far aku amalkan minum air longan kering tu. rebus air dia ko minum campurla ngan gula.. minum pon sodap.. hehehe.. cube ek.

Raja Radiah said...

aaahhh..tak yah lah tukar susu zara tu....tunggu sampai dia setahun lebih ke....sian kat zara kalau tukar susu.....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥