jom click!!

Thursday, July 2, 2009

Kami di dlm Anjung Seri




kekeke.. mcm kelaka pun ade,
pepagi hubby call.. " yang, p beli anjung seri, gambo kawen kite ade kt dlm.."
jawab ku" huh? pesal kite plak dlm mag hias menghias tu? hehehe"
jawab en hubby" iye, bebudak opis abg sume dok ckp gamba ko masuk mag. p la beli...
hehehe so aku pon semangat la p cari mag anjung seri... selak punya selak.. hahaha jumpe!

tersesat la gambo kawen aku tgh naij jeep nih.. elok2 je aku baru masuk contest naik jeep tetibe dah kua kat mag plak.. kire kalo x menang contest pon dah dpt adiah dah kua mag. hehehe time kaseh kak zai sbb banyak2 pengantin kak zai pilih kami yg comel nih.. kekekeke.. =p
kak zai ni wedding planner aku merangkap mak andam aku.. heheh sgt superp keje2 dia. now bile tgk hasil2 terbaru dia mcm nk bersanding balik... sgt cool!!..

6 comments:

Intan said...

Keluar mag lagi gempaq aperrrr...cantik gambor tu. Nie "menaikkan" saham utk contest tu...

P/s: Aunty, arissa dah doakan utk aunty. Kalo aunty menang, kena belanja arissa tau..lalala

neezareef said...

wah bestnye masuk mag

Mea Myra said...

Intan: hahaha harap2 penganjurnye tu terperasan la kan mag tu.. kekeke.

Arissa: ye laling, kalo menang nanti aunty call ibu arissa soh bawak arissa jumpe aunty ngan zara, kite p susu susu keh.. hehehe

neeza: terselit sekali sekale best jugak.. kekeke =p

mama tisya said...

td br tgk magazine ni tp sekali imbas ler..mil br bli..nanti nk belek lg la

Mea Myra said...

mama tisya- hehe.. sila sila.. tgk la lagik.. hehehe =) ur mil mmg ske beli mag tu eh.. best banyak inspirasi nk gayakan rumah =)

mama tisya said...

dh tgk dh..kiranye zai tu wedding planner u la ye...my mil kdg2 je bli anjung seri

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥