jom click!!

Sunday, July 26, 2009

belajar berdiri..






zara dah mula belajar berdiri sendiri..berpenag pada apa sahaja yg ada disekelilingnya.. by age 7 month old zara dah mampu merangkak dengan jayanya, tepuk amai2, angkat seblah tangan bila dengar mommy ckp FIVE, bila nk air, baby akan ckp nyum nyum nyum.. baby dah pandai bye bye sambil tangan lambai2... flying kiss masih kurang mahir, bile soh flying kiss baby amik tangan g kat mulut dia pastu tros masuk mulut.. x kua2 dah huhuhuhu.. baby dah pandai panjat tangga, n yg terbaru baby dah panjat 13 anak tangga dengan jayanya pagi td.. (dengan pengawasan mommy kt seblah) n now baby dah pandai berdiri meniti kerusi.. n bila didirikan baby tanpa pegang apa2 baby bleh berdiri for a few second.. bravo sayang!.. love you

1 comment:

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

hey babe...salam ziarah..wow!! i melepet kat sini je lah pasneh..tgok perkembangan zara...nak suh masok frenster jarang sgt dah..dok layan my Fb and blog je..heheh...cepat tol zara membesar...heheh...

Hugs~!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥