jom click!!

Friday, October 30, 2009

babies prezzie..

haluu.. oleh kerana ada yg dah bertanya bila nk dapat hadiah, ni myra uploadkan prezie2 yg dah siap tp cuma tunggu baby poster yg masih dlm proses, sbb myra lambat buat. sorry yek laling.. myra banyak sgt keje kt office. but no worries myra akan make sure semua akan dapat prezzie masing2 lepas myra balik dr bali k. akan ku uasahan untuk post kepada semua pemenang.water transfer & keychain (tp x pasang lg tali)

t-shirt

softcopy poster

list of prezzie:
1-baby t-shirt for 1st place winners.
2-water slide imaging transfer- sorry magnet da x de stock so myra tukakan ngan water slide imaging transfer. its like sticker yg mane bleh tampalkan kat botol susu, candle, mug, place, cawan.
3-keychain
4-softcopy og baby poster.


harap sabar menanti ye..

6 comments:

zh-ena said...

wah mesti para pemenang dh tak sabar nak dpt hadih tu kan :D

mama tisya said...

dh nmpk gmbr tisya..cantik t-shirt itu

have a nice holiday at bali

MamaDamia a.k.a Haiza said...

nak ke Bali kan.....semoga selamat pergi n selamat kembali...hope u will enjoy ur holiday there...take care

diya said...

Wah.. bestnyer..
camane nk buat tu..
klu tempah blh ker??

l y n n a s h a a r i said...

nice blog do u have ;)

poshnez said...

Hi Mea,

Sorry, dont mean to be a pain in d as_...hehe! but tak silap i mea ada mention yg gona send d prezzies sometime last 2 weeks kan.

tapi i still tak dapat smpai skrg la dear...tul tak alamt i:
Zety Kamal
No 6, Lorong Kiri 6,
Dato Keramat
54000 K.Lumpur

Thanks
Mummy Arissa aka Zety

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥