jom click!!

Friday, October 9, 2009

update zara's preparation: siap suda fairy skirt (tu-tu)zara

huhu satu hari taw mommy buat skirt ni =) dgn call dr clientnye.. tetap mengadap skirt zara!.. ni la hasilnya.. tgk la nanti2 kalau ade ape2 lagi nk di touchupkan =)

12 comments:

Farra Dhelina said...

sgt chantekkk..pndaui betul mummy zara ni menjait ye.. jait sendri kan?? berseni sungguhh...

syazana said...

Sis..
nak satu gak...
hehehehehe
jealous ngan zara..
lau mcm tu besday sy pon nak wat fairy theme gak..
ada ke yang nak melayan?
:-p

zh-ena said...

rajinnya buat skirt sendiri

E.L.I.Z.A said...

wowwiee syoknya!
mesti meriah gile beday party zara..xnak jemput eli ke?
*x malu betul ;P

Mea Myra said...

farra- huhu bakat terpendam neh. kekeke

syazana- haha boley jerk! nanti buat ajak zara eh.. hehe

zh-na- tu la untuk zara semua pun jd rajin, ye la susah la nk jumpe "tu-tu" mcm2 color. biasanya yg ada putih tak pun pink.. sbb nk buat banyak tu-tu ni so kene le buat sniri, ikot citerase sendiri.. hehe

Eli-eli dah mmg dlm senarai la dear.. hehe mane bleh x ajak riri n eiyman, cuma cardnye x abih design lagik, nanti da siap myra jemput eh =) sabo! kekeke

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Myra..
sgt santekk hokeyy..pndai lar Myra buat..klu buat tuk mak bdk aci x..?? haha..

Intan said...

Thumbs up for u dear! Sangat cantek okeh :)

juliana said...

cantiknyer..kreatif sungguh mommy zara ni...

MamaDamia a.k.a Haiza said...

beshnya jadik orang kreatif macam Myra ni....untung Zara dapat pakai skirt cantik hasil sentuhan mummy dia tu.....tanda kasih ibu pada anak dia...tak gitu Myra?.... :)

Reflisia said...

so cute la darling..cant wait for 1st disember la..

wina said...

cutenya!

rajinnya myra wat sendiri..zara is so lucky..:-)

E.L.I.Z.A said...

yeay sonotnya!
leh jumpa zara..........

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥