jom click!!

Tuesday, October 13, 2009

Princess Zara & Oma dlm ape ape aje TV3 October 12, 09


hehehe zara n oma Glam!! =)
ni pic yg myra snap kat depan TV later myra uploadkan videonya pulak k =)

9 comments:

Farra Dhelina said...

wahhh glamer lah zara pasnii hehe

E L Y E D A said...

wah cepat sungguh myra upload tq myra :) eda tak saba nak tgk video tu hahah tgk keletah si princess zara tu

E L Y E D A said...

wah cepat nye load :) tq myra eda tak saba nak tgk video die pulak hehehe :) tgk princess zara yg cute tu :)

E.L.I.Z.A said...

wowie..very the GLAM la zara..syoknya..lg syok kalau myra ada skali time ni..tu la, sape suh xde mood masa tv3 dtg ;P

Mrs. Adz said...

wah,glamour la zara lepas ni ye..pergi mana2 mesti orang ade tanya pasal zara ni..

zh-ena said...

glamour nenek ngan cucu

Naz-Segalanya disini said...

naz ada bc n3 pasal tv3 dtg..sekali naz tgah tgok apa apa aje tu..trus teringat zara n myra nye blog

fieza said...

Hi....masa tengok Apa-apa Aje and My TV3 Rovers, I dah dapat agak, that's your mum. Wah, pasni makin kencangler business Aunty Chik...kim salam kat your mum k. :)

Reflisia said...

alamak terlepas...nak tgk baby zara

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥