jom click!!

Tuesday, October 27, 2009

DADDY & ZARA

Weekend kali ni oma n tokba balik kuantan, so mommy n daddy kene le bermalam dirumah oma sbb nk tgk2 tgk kan aunty2 zara.. tgh hari tu mommy n mama yaya yg masak untuk lunch. bibik n kakak yanti mengemas je sisa2 kekecohan didapur. kekekeke. lepas lunch layan dvd then ptg tetibe ntah ape mood yg datang daddy ckp " yang,rase nk swimming lah", smbil berjalan kebilik cr towel. mommy pon ape lagi dengar daddy nk swimming terus je tukakan baju zara n soh daddy layan zara.. kekeke zara pantang bg green lite mandi pool. so bermula la swimming lesson diantara daddy dan zara.. menjerit2 zara.. seronk sgt. ye la walaupun pool dpn mata, bukan nya hari2 bleh swimming sebulan tu ada la sekali, kadang2 berbulan2 x masuk pool.. hehe malas sebenarnya.. dah penat swim, zara menyusu then tros tdo... penat agaknya. ;)

2 comments:

Rizziela said...

bestnya boleh swim bila2 masa pun....

juliana said...

seronoknya zara rumah oma dan tokba ader swimming pool..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥