jom click!!

Thursday, October 22, 2009

Jalan2 di MINES + hp mommy pecah suda zara baling..




Jalan2 ke Mines.. tujuan sebenarnya adalah kerana>>>> si sijantung hati nih baling hp mommy. and guess what???? LCD screen pecah.. gelap suda screen. langsung x keluar ape2.. uhuk uhuk uhuk.. nk nages pun ada.. pastu hubby ajak pegi mines. smpai kat sane trus pegi hp punya floor.. cina tu kata cost dlm rm200.. hentam saja la labu, janji hp ni siap, dia kata bg dia 1 hr. pastu dtg balik.. so kami pun jalan2, shopping2 sikit, pastu g minum kat A&W, lamenye x pekena rootbear.. hehe dah siap tu p amik hp balik, cina tu siap pesan kat zara.. " lengloi.. nanti sro mommy bali 3310, itu screen baru rm10, ini N85 rm200 woo, manyak bende boleh buat itu rm200".. hehehe okeh boss! pastni mmg x kasi dah zara main2.. hehehe hurm lepas tuyka ni screen color x secantik biasa , cina tu kata 1 month lagi kasi dtg buka itu sticker dlm, itu pasai color tada cun.. ori mmg ini mcm ma.. ingat ha.. satu bulan lagi kasi datang kasi angkat itu sticker!.. hehe okeh boss!

8 comments:

juliana said...

anak tgh membesar cam tu lah...semua benda dia nk main..tp takpe...itu tandanya zara baby yg aktif..happy tgk family ni...ader mommy yg jelita, daddy yg handsome and baby yg comel..complete..

Mea Myra said...

itula jue.. abis semua benda skarang kene hati2, kalau tak alamatnya abis la semuanya.. huhu alahai.. rasa mcm nk terbang je myra rasa.. kekek ahamdulillah myra dikurniakan anak yg sempurna dan hubby yg sgt understanding!... jue pun apa kurangnya.. kita semua bahagia ngan family kita kan.. kekeke semoga kebahagiaan ni berkekalan. ameen.

mama suri said...

sama lah kite..hp mamasuri pun dah dibaling oleh suri..dah antor baiki cuma tak g ambik2..rm130 tu..sib baik ada lagi hp lama..pakai jelah..suri nak lempar ke baling ke...dipersilakan...apa suri bt mama senyum je lah

mamamiera said...

xpe, nnti daddy zara bleh belikan lg hp kayt mommy yg lg spesel dr sblm ih.. kan zara t0mel..!

CtiE zAr said...

huhuhu terbang rm200..hp saya dulu alya rendam dlm air..lgsg xleh guna dah..seb bek la hp cikai je..kalu x haru idup..

Rizziela said...

tu zara nak suruh mummy tukar hp baru lagi la tu

Intan said...

Hu hu...intan pon sllu gak g Mines tu...awat tak habaq...he he :)

Sana mmg kan myra, kalo HP nyer kodai berlambak...sonang nak antor repair or perhaps buy a new one...ekeke.

ibu aliff said...

huhu..samelah dgn kite..hp kite di jilatnye pastu di ketuk2 dan di baling..abis rosak touch screen..melayang rm150..pastu geram punye psl beli lak hp baru..melayang lagi duit..uwaaa...baru ni di balingnye lg hp tu..rosak lagi..adoiii..anak bertuah...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥