jom click!!

Friday, October 2, 2009

Hepi 10th month ... baby ZARA





Zara da masuk 10 bulan semalam =) da besar da anak mommy.. how time flies soooo fast kan.. rasanya baru semalam mommy lahirkan zara.. dulu masa confinements day mommy slalu terfikir bleh ke mommy besarkan zara ni tanpa sakitkan zara ye la masa tu zara kecik sgt nk pegang pun takot2.. masa tu tepikir ade ke ye sesiapa yg pegang baby pastu terpatah ke tangan atau kakinya sbb sgt la halus mulusnya badan baby yg baru lahir ni..

Tapi alhamdulillah.. mommy berjaya besarkan zara, n now zara dah pun 10 bulan.. zara membesar dengan sihat dan pandai =) by age 10 month zara dah bleh berkata2 even pun hanya beberapa perkataan, dan zara dah mula nak berjalan walaupon hanya 2, 3 langkah.. itu semua dah cukup membanggakan mommy sayang!!.. berkat doa mommy hari2 supaya zara membesar jadi anak yg solehah, yg taat kepada mommy n daddy, pandai dan baik hati.. satu hari 5 kali mommy mohon doa sedemikian untuk anak mommy nih.. moga2 dimakbulkan Allah.. amin..

9 comments:

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

happy 10 months baby zara....
dah pandai jalan ke lum ni....nanti kalau dah pandai jalan mommy zara mesti tak terkejar kan....

nasazfrog... said...

yes anak kita serupa la myra... 1.10.. kalau dekat leh main2 ngn nuri.. :)

Baiti @ Mizz Zizee said...

happy 10mth zara...same age ngan Sheena lerkk namer pun bih kurang samer jerkk...heheheh....

zh-ena said...

happy 10 month bby zara..geramnya tgk mata bby zahra nie..bulat betul

syazana said...

yey...
lg 2 bulan cukup setahun...
Erm..sekejap je kan..
Mula2 badan dia lembut je,mesti takot nak pgg..
sekarang dah nak pandai berjalan...
Go..go baby Zara..

Aleyn said...

Wah ..baby zara dah besar...dan makin motel...geram tengok mata nyer yang bulat lagi galak tuh...

Semoga Zara membesar dengan sihat dan menjadi kebanggaan ayah dan ibu..Aminnn

Intan said...

Happy 10 months old sayang :) Makin chumel lah zara nie ngan mata nyer yg bolat itew...

Intan tgk zara nie makin byk ikut muka daddy dia lah.

*Zetty* said...

Eee...geramnyer nengok zara nih..!!!
pnjgnye eyelash cayunk...!!!
aunty nk pnjm bley..? ;p

defina said...

happy 10mths zara...

auntie geram la kat kebulatan mata zara tu....eiii..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥