jom click!!

Friday, October 30, 2009

sambungan cerita kucing

alhamdulillah,

kucing tu da jumpe tuannya.. huhu rupe2nye tu kucing neighbor dpn rumah mama, myra hantar zara rumah mama g td n tgk kucing tu dah x de dlm cage.. tanya mama mama kata fara dah bg kat owner dia, aik cemane bleh jumpe, rupe2 nya mlm smalam fara kuakan kucing tu main2 ngan dia, kucing tu ikut je fara mana pegi pastu tetiba plak dengar ade org dok pangil2 meow2. pastu fara g la kt org tu, pastu org tu terkejut n kata napa kucing dia jd cmni?. fara pun cite la kat org tu ape yg terjadi.. org tu kata kucing ni x penah kua rumah, ntah cemana anak dia main x masukkan balik dlm cage.... hmm untung dia, kucing dia selamat walaupun bulunya dah x cantik tp atleast hidup.. tapi ashee dulu? myra x sempat slamatkan.. myra dah dengar lama bunyi anjing tapi ingatkan kat luar rumah, rupanya anjing2 bodoh tu semua dah dlm rumah, tersedar semua tu dlm rumah pun sbb last dengar ashee megiaw kuat sekali, berlari kejut hubby p tgk, tapi dah ajal ashee, ashee dah terbaring dah, dah nyawa2 ikan.. miss him much!!!.. :( rest in peace ashee sayang..

4 comments:

[-suziey-] said...

salam tuan rumah..errrr..just nk tanya..tp malu tp trpksa tanya la..emm..hadiah utk beautiful baby search tu bila nk dpt ek ..ish malu nih..hehe

Mea Myra said...

suziey- no worries adiah dah siap tinggal nk post je, cume tuk no 123 poster x siap lg, so nk siapkan semua sekali n post sekali. sabar ye, insyaallah lepas myra balik dr bali. address pun x semuanya dpt lagi, so myra akan post pada siapa yg dah bg address je. sorry for the delay. banyak sgt keje kt opis ni yg x sempat nk kejar. staff benti. sorry ye.

zh-ena said...

nsb baik la dh jumpa ngan tuan punya kucing tu kan..

[-suziey-] said...

thanks myra..ish malu nya tanya hadiah,.hehe..bkn ape..just tkt mcm kes lps..hadiah dh lama penganjur post rupenye xsmpai sbb add slh..hehe..ok xpe2..take ur time..waaa g bercuti ke bali ke..happy holiday...hehe :)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥