jom click!!

Tuesday, October 13, 2009

Design A atau B? Help Pleaseeeee


Design A



Design B



Need Help please ..... =)
myra dah designkan 2 evening dress untuk mommy nya melaram di birthday zara nanti.. but still mcm teragak2 tak tau nk proceed dgn yang mana..
mcm nk proceed dengan design A.. So Mommys!!! ape pendapat u all??... and ideas?

42 comments:

Kerol+Natt=Adam said...

hehe nk nyebok jap..
bg nat 22 cantik..
ni nk bg idea ckit..
kalo mummy zara suke 22..
bahagian leher & pinggang ikut design B..bahagian bwh ikut design A..nat leh bygk'..sure melatop..hehee

Reflisia said...

Im yet to be mommy..but i have an idea bout dress..hehhe
masz cadangkan A coz that design sesuai ngan ngan myra n nampakkan sesorg yang memakainya bertambah tinggi. nak tambah skit lagi ni...leher B boleh dijadikan untuk dress A n si pemakai akan nampak sangat GLAM n meletop myra...

tapi 2 2 cantik..kalu ikutkan hati 2 2 nak...heheheh

$WeeT HoNeY said...

eemmmm.... 2-2 lawo... buat jek 2-2, satu awak pakai, satu lg bg kat kite ekk.. hehehee...

rasanyer yg A cantik...
yg B pun lawo...
tp A lagi rupawan...
eemmm B menawan jugak....
ishhh.isshh... A jek lah...
keputusannyer 'A'...

**salam perkenalan**

Echa said...

Design A.. cantik.. sangat cantik.. tapi kalau pakai time dinner ok kot.. sbb nampak sarat sket.. nanti nampak berat tuk besday party..

Design B... ini saya rasa sesuai.. cantikknyerrrr.. nampak cam evening dress yg sesuai tuk besday party.. tak meleret sangat.. simple.. sesuai ngan tema princess tu....

soriii.. ini pendapat je.. kalau silap. maaf yeee..

mamalieyna said...

Design A cun sesangat!!..

Rozy said...

A nampak cam elegant
B cam cinderella

pilih A lahh

mama tisya said...

dua2 design cantik..tp mcm suka lg design B cz mcm ala2 princess gtu sesuai la ngan tema busday zara fairy land...tk sbr nk tgk sure mcm citer alam kayangan...sure GLAM & VOUGE gtu:-)

tp kalo myra kenan yg design A pn ok...

FaizAmYAirieL said...

i suke design b..so cute..ngee..

Mama Awisy said...

dua2 cantik cam cinderalla..tapi i lebih suka tgk design A..bila u paki tudung pun sesuai..sweet!

shakeymirza said...

wah sama cun bebeh..tp sy lagi suka A...so gudluck ya...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

salam...

kina rasa design A la...

yg B tue nmpk kembang sgt...x sesuai la. nti nmpk mcm babydoll.

nti zara mesti ckp
"ala mama..kalah la zara nyer baju"

nur rabiatul adawiyyah said...

dua2 menawan..tapi bagi pendapat atul design b lah..nampak cute je..

~*Zetty84*~ said...

akak..
design B.. ;p

A.D.Z.I.E.M said...

kak myra, adziem lom kawen lagi.. tapi nk komen gak eh.. hehe.. design A cantek sangat.... simple tapi great... suke design die... i'm wondering kalo adziem pon ley pakai.. hehehe... tapi betul la.. dua2 pon cantek... =P

teha al-habsyi said...

ni u lukis ke??hebatnyee..masyaAllah..kalo i yg lukis sure keras jerk skirt tu..keh3!
best dpt design sinri kan..ouh 2-2 cantik..tapi i ske b..nmpk so simple je utk majlis beteday tukan..heheheh

poshnez said...

Utk Mea design A lawa...sangat elegant & makes u look even taller ;p

mumy said...

prefer A...

E.L.I.Z.A said...

eli suka A..bila myra pkai nnt,nampak myra tggi n slim..
plus sesuai ngan status ibu cewahhh

design B tu cantik gak..ala² cinderella..cuma gown kembang ni takut myra nampak berisi plak

tu pendapat eli la kan
btw, sgt cantik gown² itew!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

2-2 design tu cantik...tapi kalau nak lebih sesuaikan dengan tema rasanya design B lagi melatop kot..tapi design A pun sangat cantik jugak....manalah tau kang kalau myra pakai yang design B tu orang ingat besday party myra plak sebab tengok mommy zara ni cun giler ngalahkan besday girl kang...

pssst...design A tu kalau lepas besday party zara...bleh pakai pergi candle light dinner berdua-duaan ngan daddy zara tu.... :P

nasazfrog... said...

DESIGN A LA MUMMY! MENAWAN!

ayang said...

design A.. tapi leher ikut design B..

SYAbAR said...

Desin A for me. Sure u will look like a princess on that day & ur princess looks as one of the cutest fairy baby.

Raja Radiah said...

salam myra...dua dua design pun cantikkkkkkk...

syazana said...

Sis..
A...
i vote for A...

CuppyCakeMommy said...

me vote for A..nak tanya ni..kalau dah ada design cenggini..tailor sanggup buat ke?cost pula how much eh?ada sampai ribu riban tak?

@>--ummi zahra--<@ said...

woww...cantik nyer..terserlah keanggunan kalo myra pakai..dua2 kite suke..

design A nampak elegan..kite rase lebih cantik digayakan utk dinner..sebab terserlah keglamouran nyer..

design B nampak sweet..comel..dan macam ala2 princess gitu..rase nyer tu lebih sesuai kot utk besday party zara nanti..

so, pilihan saya, design B..

m a m ae m i e said...

dua2 cantik..tapi i lebih suka tgk design A..
design b nampak cam kimono skit.
tpi untuk leher leh ikut design b.
combaine kan kedua2 nyer pasti menarik....

Saifura said...

ermm..
i rasa la kn,design A sgt2 menawan kalbu..
so,i pilih A sb mummy akan nmpk so gorgeous..

salam kenal..

lovelywa said...

me too..pilih yg A gak..but stuju ngn Echa ckp tuh..yg B simple utk besday party..design sendiri ke?? marveles laa..

so, ur decision on ur hand..gut luck too..

Norry said...

Saya suka design A

Mea Myra said...

weeeee.... arigati to all!!! myra cayang uolls semua!!


Kerol- itulah myra rasa myra prefer design A but with neck design B, nk tanya tailor tu dulu kalau satin ni bleh tak buat neck potongan cengitu.. hehe neway thaks dear =)

masz- yup agree with u darling! design A akan menampakan pemakainya tinggi sket. design B ni ala2 fairy nye dress amik sket ilham cinderella and Belle =) but its cute tho!

sweet honey- hahaha boley jerk! tarak hal =) kekekeke maybe A kot pilihan nye =) salam kenal kembali dear

Echa- yez design A nampak sarat kalau dibandingkan ngan design B, i love design B sbb menampakan ciri2 ke fairy tale nya persis disney2 princess.. maybe design B myra buat tuk dress zara kot =) in sleeve less edition. =) thanks untuk pendapat tu k =)

mamalieyna- thanks dear

Mea Myra said...

Rozy- thanks dear- yeh maybe pilihan i A rasanya. thanks ek

mama Tisya- yes mama tisya Design B ala2 princess dlm fairy tale.. =) cute kan =) tapi takot kalau myra pakai lg nampak kechubbyan diri. hehehe so maybe myra buatkan tuk zara kot =) tp yg sleeveless punya =)

FaizAmYAirieL- hehe design b persisi princess kan =)

Mama Awisy- thanks dear

shakeymirza - yeh maybe i proceed with design A.. ape2 pun thanks ek

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.- salam perkenalan kembali- yeh dear maybe i proceed with design A, design B nanti buat tuk zara kot.. hehe neway thanks k for the feedback =)

nur rabiatul adawiyyah - yes its cute kan .. hehe


~*Zetty84*~ thanks dear

A.D.Z.I.E.M- huhu maceh dear, boley je kalao adziem nk pakai =) hehehe nanti kalau nk kawen nnt bleh share idea ngan kak Myra pasal wed dress keh =) mwahh

teha al-habsyi - hehe yeh lukis sniri, i love art!! ala lukis pun ala2 boleh je la kan.. hidup segan mati x mau gitew. kekekeke yeh B nampak cam princess but nnt takut org salah beday girl pulak. hehehe maybe proceed for my little fairy ni kot untuk design B.. newa thanks ya dear =)

poshnez - thanks hunney!

mumy- thanks dear

E.L.I.Z.A - Yes Eli betul la myra pun pikir benda yg samer. hehehhe thanks ek for the comment, nanti jumpe kat beday zara keh!!

MamaDamia a.k.a Haiza- thanks mama Damia- hehe betul la takut org tersalah plak. kekekke so thanks dear i'll proceed design B for my doter n design A for me. InsyaAllah =)

nasazfrog... - hehe thanks dear

ayang - love the idea, thanks babe!

SYAbAR - thanks aunty. yup InsyaAllah will proceed with design A =)

Raja Radiah- hi kak Radiah lama x denga cite.. hehe maceh akak for the cmment =)

syazana- huyeh.. thanks syazana =)

CuppyCakeMommy - i dah consult ngan my tailor so far ok cuma kene tuka sket sbb masa bg kain tu design dia lain sket so nk kene sit down n discuss balik pasal design baju ni =) cost ok la reasonable =)

@>--ummi zahra--<@ - thank for ur idea babe- inyaAllah kita tgk nanti yg mana pilihan hati mommy ek. hehe

m a m ae m i e- thanks dear, love the idea =)

Saifura - hi saifura salam kenal kembali =) thanks for dropping by

lovelywa - yes darling design sendiri =) sekali sekala .. hehe thanks ye for ur comment =)

Mea Myra said...

Norry- Thanks babe!

zh-ena said...

A mmg cantik..B nampak cam kembang sgt la

fieza said...

I suka B. Nampak sweet sangat ngah reben kat tengah tu. Kalau tak caya buat 2-2 design pastu, try pkai...measti U nampak sesuai design yang B

~farahsyeefa~ said...

si pemakainye dh cun, pakai yg mn pon cantek...:)

sy suke A jugak...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

as for me,design A babe.cz theme anak u ala2 fairy n princess.so u ala2 queen.furthermore,design b agak 'sesak'.dis is ur party,n u need more space to move arounf eventho ada party planner n servants:) ;)

Intan said...

Intan vote for A jugak, cunnnn! Malatop lah mummy zara nie nanti :)

my little family said...

adoh...2/2 cantik nih..tp no 1 nmpk langsing la nanti. klu nk ambik no 1 tu tambak sket labuci/hiasan sket kat dada br glam kan? hehehe..

Fendy&Fidah said...

wah..cantiknya dua2 design..tp saya lebih suka design B..minat sgt...

mama suri said...

mamasuri rasa cam ...
design b sesuai utk ala2 fairy land tu lah..
huhuhu

-LaDy rAzOr- said...

Saya undi untuk A, puan!
=D

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥