jom click!!

Friday, October 9, 2009

Tick Tock.. Tick Tock..51 days to Zara's First Birthday


Fairy Princess tgh check stock lulus sirim ke tak.. =p

Fairy Crown & Fairy skirts


Fairy Crown



51 days to Zara's First Birthday!!!..

Auch!! 1st Dec just around decorner.. pejam celik dah dekat dah nk sampai hari bersejarah tu.. and MOmmy la org yang paling x sennag duduk!!.. hahaha agaknya ni la mama rasa bila anak getting married!! kekekke tapi myra punya kes bukannye anak nk kawen tapi camana nak merealisasikan tema birthday zara nanti... Myra da discuss ngan family and Alhamdulillah dah capai kata sepakat.. =) tema birthday zara nanti " Fairy Land".. so insyaAllah akan di decokan semampu yang boleh =).. myra dah mula bz ngan check list untuk beday bash nanti.. n now tgh bertungkus lumus menyiapkan Fairy crown & Fairy skirts untuk lilttle fairies yang datang nanti.. =) so little fairies yg datang nanti akan disambut oleh Fairy incharged yang mengagihkan "Fairy crown & Fairy skirts" untuk little fairies ni pakai sebelum masuk ke "Fairy Land".. weee mommy sgt teruja!! Moga2 semuanya berjalan lancar seperti yg dirancang!!

17 comments:

mama suri said...

tak lama dah tu..go go chayuk girl

nur rabiatul adawiyyah said...

kiut tema mama zara pilih...rajin nye nak wat semua..

mama tisya said...

alahai sure cute bila pki fairy crown & fairy skirt tu...sure mommy tk sbr tgu 1dec tu kn...smoga majlis berjln lancar nanti

wina said...

wah..tema fairy..bestlah :-)

mesti angel² semua nampak cute²

x sabar nk tgu my kira setahun lak..hehe!

::Mamalyna:: said...

wow....mesti meriah nanti kan...dan zara mesti cute!!!!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

menariknya la tema yang dipilih....sure happy giler zara on her 1st birthday party tu nanti ye....mommy dia pun semangat betul tuh...memang seronok kan nak buat preparation tuk birthday anak ni ...tambah2 anak first n pastu gegirl plak lagi...sure nak buat something yang nampak comel n kiut ....selamat mem bz kan diri ye mommy zara.. :)

Mea Myra said...

hehe thanks for the support.. nanti kalau dah confirm tarikhnya, jemput la ramai2 memeriahkan beday zara eh.. later myra announcekan hari dan waktunya keh...

zh-ena said...

semoga majlis berjln ngan lancar..

cha yok cha yok

AziE-rAh said...

Wah.. Best nyer.. Sure happening..
Semakin comella zara nnt bila pakai fairy crown & fairy skirt tue.. Imran pun lg 17hari genap setahun.. Tp, x der plan pun nk wat birthday party. huhuhuhu...

mamamiera said...

beshnye tema fairy land..
naklah pegi besday party zara nnti..

Ira156 said...

wow...bestnye nnti party busday gurl zara ne.jgn lupa tau upload gmbar2 zara ye.yelah org kat sini cuma mampu tengok kat dlm blog je.hehehe.....apa2 pun semoga party tu berjalan ngan lancar n sempurna

~farahsyeefa~ said...

mesti meriah ni :P
nak setahun dah zara yg kiut ye...:)
first birthday anak membuatkan mommy2 teruja kan...:P

Aleyn said...

Waduh..waduh...comelnyer outfit yang akan dipakai dek baby Zara nanti yerk....tak sabar aunty nak tengok...

Happy 1st Birthday Baby Zara...

lyanalphy said...

attention!!!!!..:) kaklong sayer ni memang creative lady..sangt creative okey..n she's very hardworking..salute her much:) lebiu kaklong..muah2 to zara..ngeeeee

Intan said...

Confirm meriah giler nanti besday bash zara! Mummy dia sgt "talented" buat semua ni :)

He he...tak sabar tgu invitation tu dear...he he ;)

hatiberbunga said...

uih! bestnya..
penuh fairies yg comel2 la nanti bday party tu.;)

Kerol+Natt=Adam said...

wahh dh beso la zara..oo wat tema fairy land ek'..nnt jmpt tau dtg bezday adam..details kat blog nat ek'..tema bezday adam elmo saseme streets tau..jmpt dtg ek'..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥