jom click!!

Tuesday, October 20, 2009

BabyIntan's Giveaway-"Cute Baby in Costume Contest"


Wahh.. sgt teruja nk join contest ni ok!!.. bukan sbb hadiahnya tapi sbb penganjur nya adalah blogger yg Myra cayang!!! hehehe Intan n her doter Arissa darling.. ni 1st time Intan anjurkan contest..sempena menyambut their 6th Anniversary on the 7th November 2009, jom terjah blog BabyIntan akan mengadakan satu giveaway..."CUTE BABY IN COSTUME CONTEST".


BabyIntan’s Giveaway ini akan berlangsung mulai 20th October 2009 – 7th November 2009 at 7 p.m.

Jom kita “intai” syarat-syarat penyertaan…

· Add blog BabyIntan dalam bloglist anda- checked!
· Sila letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini- checked!
· Buat entri mengenai contest ini di blog anda- checked!
· Only for mummy/daddy blogger yg mempunyai anak yg berumur dari 1 bulan hingga 3 tahun sahaja-checked!
· Dalam entri anda, sila upload SATU (1) SAHAJA gambar anak yg paling CUTE mengenakan costume checked!
· Sila nyatakan nama si cutie dan umurnya sekali- checked!
· Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIntan (no link back will be disqualified) checked!
· Bila dah siap dan berpuas hati dengan gambar pilihan, sila lah tinggalkan link entri anda di entri ini

Untuk makluman, pemenang akan di pilih oleh juri dan ianya akan di bahagikan kepada 2 kategori :-

a) 3 pemenang for Baby Girls yg cute bercostume
b) 3 pemenang for Baby Boys yg cute bercostume

best kan??..


ok aunty intan, ni special entry dr zara untuk join contest

ni.. hope u loike it!!..

*******************************************

******************************

******************

*********

****

**

*

Nama si cutie Pie: Zara Iris Delisha

Age si cutie Pie: 10 bulan



to Aunty Intan: Thanks sbb adakan contest ni..=) mwah mwah larf larf aunty intan & Arissa..

aunty darling, zara nk minta permission untuk selitkan koleksi gambar2 zara dlm costume tigger ni ek.. hehehe maceh in advance aunty!!.. ;p

LOve, Zara

7 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah tiger kiut ni...semangat betul ye join contest ni sampai jadi orang first yang join tu...hihihi..gud luck ok little tiger...AUMMMM...

LYaFRINA said...

askum...miera.. jom join gak contest lya..:-->

http://cahayahatiku-lyafrina.blogspot.com/2009/10/contest-im-yours.html

TQ..be a friend

LYaFRINA said...

gud luck utk baby zara...very2 cute.....

mamalieyna said...

waaa kiutnyer Zara in Tiger Costume tu... :)..Good Luck cayang Zara!!

unlisted_one said...

ala,..comelnya Zara. Pandai pulak dia bergambar pakai costume tu, sesetgh baby mesti dah merengek dah tu..Good Luck ok!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

mommy hot as foxy!daughter hot as tiger!roooarrrrrr!

Intan said...

Wahhh myra is the 1st contestant ni...hu hu...tenkiu so much dear :)

Ok intan dah checked! All ok and gud luck to darling zara :)

Chumel mmg chumel...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥