jom click!!

Friday, October 16, 2009

Tolong Myra Boley?

hello all!!

at last semua hadiah contest dah ready, cuma baby mag poster je dlm proses, hadiah untul mystery & saguhati semua dah ready tapiiiiiiiiiiiiii....

bila myra check balik ada a few address je yg myra terima.. u olls tamo hadiah ke???
sila tinggalkan nama baby dan alamat kat entry ni k..

macehh

10 comments:

mama tisya said...

myra..my address dh dpt kn:)

Mea Myra said...

eryn punya dah dapat =) hehe total semua ada 10 je address..


lagi 15 takde.

Farra Dhelina said...

mirza pya add pun da dpt kan? :)

Mea Myra said...

arissa, andy, arissa sofea, haiqal, nur aleesya, harraz, amanina,
tisha, alyaa, afra


ni je address yg myra dapat. so for yg rasa nama baby xde dlm tu kindly send balik kat sini ye =) macehh

Farra Dhelina said...

rasa nya ada send mirza pya add kat email aunt mea tp takpelah.. kita bg lagi skali kat cni yeh

LOT 1242 BT 40
KG OLAK LEMPIT
42700 BANTING
SELANGOR DARUL EHSAN

tenkiuu :)

lovelywa said...

hai myra..ni my add ye..my son is umar mikael..

Azura Abdullah sani
No.7, Jalan Pinggiran Putra 4A/8,
Desa Pinggiran Putra,
43000 Sg. Merab, Kajang,
selangor.

Naz-Segalanya disini said...

ni my adress..baby name rikazz qalby muntasyee
17-01-11 jln sri sentosa 9 tmn sri sentosa jln klang lama 58000 k.l

Raihanna said...

Salam...
rasanya rai dah bagi..
tapi rai bagi sekali lagi yerp..

mimi...

Raisyamimi bt kamarudin,
No.88 JLN BK 2/13,
Bandar Kinrara,
47100 Puchong Selangor

-LaDy rAzOr- said...

owh...setelah dicheck, rupanyer2 mommy andy luper ler nak bg alamat...
ya ampun yer...
ekekkee...
nie alamatnyer...

no.44, jln tmn ibu kota,
tmn ibu kota,
53100 gombak,
kl...

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam myra...
lin rasa lin dah send address kat email myra tapi lin nak buat pertukaran alamat sikit la..takut hadiah sampai takde org kat umah..so myra leh letak alamat ni ok Ancom Components sdn, No7 jalan Empat , Off jalan Chan Sow LIn, 55200 Kuala Lumpur

** For top10 princess ** Kyra Adriana

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥