jom click!!

Tuesday, October 6, 2009

My TV 3


crew my tv3 datang ke rumah. huhu untuk segmen ape ape aje and my tv 3, oleh kerana x berapa sihat mommy dok je la layan tv, sikit pon x amik kisah crew2 n personality tv3 yg dtg!.. huhuhu si kecik ni je dok bergilir2 diorang dukung.. hehehe suke sgt la zara ramai yg melayannye... daddy pun tumpang sekakaki membzkan diri ngan crew1 itew.. hehe nanti tgk tv ek.. si tecik zara ngan omanyer kua tv3.. hehehe =p

7 comments:

mama tisya said...

amboi glamour zara kuar tv...bila datenye ni??

zh-ena said...

bila date kuar kat tv3

Joan Clair said...

ZOMG! I wanna see! this i gotta watch! bila date nyer mama mea?

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

mesti tak leh tgk zara kat tv3 nanti..yelah apa2 aje selalunya kuar time kita keje hari selasa kalau tak silap...cute tul zara...

hatiberbunga said...

syoknya zara kuar tv..
jgn lupa bgtau tarikh n masanya ye!
klau bukan time opis hour, leh gak tgk. :)

Intan said...

Glamer lah nanti si zara sayang nie :) Jgn lupe bgtau date nyer bila ye...

nurshariza mohmad samiri said...

salam... semlm kebetulan ieza cuti.. dpt la nengok si Zara ngan nenek nye diTV3.. so cute la.. geram sgt..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥